Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
3°C
JUTRI
16°C
3°C
Oceni objavo

12. Aninski tek

V petek, 27. 7. 2018 bo ob 19. uri v organizaciji športnega društva Cirkulane potekal 12. tradicionalni Aninski tek, s startom na nogometnem igrišču v Cirkulanah.

Letos bodo izvedli tek na 5 km (2 kroga) in kot novost tek na 10 km (4 krogi). Kot lani bo tek na 5 km potekal v štirih starostnih kategorijah v moški in ženski konkurenci, tek na 10 km pa bo potekal samo v eni moški in eni ženski absolutni kategoriji.

Tek poteka po lahki, pretežno ravni krožni progi, ki jo dopolnjujeta dva rahla vzpona in temu posledično spusta. Proga je v celotnem poteku asfaltirana.

Sočasno bodo na isti progi štartali otroci starosti od 8 do 15 let, razdalja za njih bo 2.5 km oz. 1 krog. Otroci omenjene starosti lahko sodelujejo tudi na teku na 5 ali 10 km.

Med 19.30 in 20. uro bodo drugo leto zapovrstjo organizirali „Tek malih nog“ na 400 m za  otroke starosti 3 – 8 let. Tek bo potekal po atletski stezi na stadionu v Cirkulanah, otroke pa bodo po želji lahko spremljali tudi starši. Prijavnine za to kategorijo ni, vsak udeleženec v obeh otroških kategorijah pa bo prejel medaljo.

Prijavnina za vse, ki se bodo prijavili na tek na 5 km in 10km znaša 10 EUR v predprijavi in 12 EUR na dan prireditve. Za otroke stare od 8-15 let, ki bodo tekli 2,5 km pa 4 EUR v predprijavi in 6 EUR na dan prireditve. Prijaviti se bo možno predčasno na spletni strani Protime (http://www.protime.si/).

Protime bo tudi poskrbel za elektronsko merjenje časa s čipi na štartnih številkah, ki jih bo po teku potrebno vrniti. Kot vedno bodo zmagovalcem v absolutni kategoriji na 5 km podelili tudi denarne nagrade, vsi tekmovalci pa bodo prejeli majico, malico in napitek. Da si boste zagotovili pravo številko majice, je bolje, da se prijavite že na predprijavah!

 

NAVODILA ZA PLAČILO PRIJAVNINE za 12. Aninski tek:

Po izpolnjeni prijavnici na spletni strani Protime, je potrebno znesek za prijavnino nakazati do 25.7.2017 na TRR: ŠD Cirkulane, SI56 0420 2000 0842 673 (NOVA KBM d.d.)

Prosimo vas, da navedete namen plačila v obliki: AT – ime in priimek.

V primeru, da boste nakazali prijavnino za več oseb, v namenu navedite vse osebe ali pa nam pošljite seznam prijavljenih oseb na emajl: primoz.horvat@amis.net.

Tisti, ki boste nakazilo opravili preko elektronskega bančništva, pri referenci navedite SI99, ostala polja pa pustite prazna.

Oglejte si tudi