Logo MojaObčina.si

Cirkulane

JUTRI
2°C
-7°C
PON.
3°C
-4°C

11. Aninski tek, Cirkulane 217

775
Organizator: Športno društvo Cirkulane

Vljudno vabljeni na 11. Aninski tek 2017 v Cirkulane.

Vabimo vas na 11. tradicionalni Aninski tek, ki bo v petek, dne 21.07.2017, ob 19.00 uri, s startom na nogometnem igrišču v Cirkulanah.

Na željo več tekmovalcev smo se odločili za spremembo v dolžini proge za moške. Letos bomo imeli eno razdaljo, ki bo skupna za moške in ženske in bo znašala 5 km (2 kroga). Tek poteka po lahki, pretežno ravni krožni progi, ki jo dopolnjujeta dva rahla vzpona in temu posledično spusta. Proga je v celotnem poteku asfaltirana. Tako moški kot ženske tekmujejo v štirih starostnih kategorijah. Start bo ob 19. uri.

Sočasno bodo na isti progi štartali otroci starosti od 8 do 15 let, razdalja za njih bo 2.5 km oz. 1 krog. Če bo kateri v tej starostni kategoriji želel sodelovati na 5 km razdalji, bo to lahko storil.

Po končanem teku bodo med 19.30 in 20. uro tekli otroci starosti 3-8 let na „Teku malih nog“ na 400 m  po atletski stezi. Otroke bodo po želji lahko spremljali tudi starši. Prijavnine za to kategorijo ni, vsak udeleženec v obeh otroških kategorijah pa bo prejel medaljo.

Prijavnina za vse, ki se bodo prijavili na 5 km tek znaša 12 EUR, za otroke stare od 8-15 let, ki bodo tekli 2,5 km pa 6 EUR. Prijaviti se bo možno predčasno na spletni strani Protime (http://www.protime.si/prijava/11-aninski-tek).

Protime bo tudi poskrbel za elektronsko merjenje časa s čipi na štartnih številkah, ki jih bo po teku potrebno vrniti.

Kot vedno bomo zmagovalcem v absolutnih kategorijah podelili tudi denarne nagrade, vsi tekmovalci pa bodo prejeli majico, malico in napitek.

Pridite in si oglejte tek v čim večjem številu, da bomo skupaj tekačem pričarali pravo tekaško vzdušje, ali pa se teka udeležite, da skupaj dosežemo nov rekord glede številčnosti tekačev.

 

VLJUDNO VABLJENI!

 

NAVODILA ZA PLAČILO PRIJAVNINE:

Po izpolnjeni prijavnici na spletni strani Protime, je potrebno znesek za prijavnino nakazati do 20.7.2017 na TRR:

ŠD Cirkulane, SI56 0420 2000 0842 673 (NOVA KBM d.d.)

Prosimo vas, da navedete namen plačila v obliki: AT – ime in priimek

V primeru, da boste nakazali prijavnino za več oseb, v namenu navedite vse osebe ali pa nam pošljite seznam prijavljenih oseb na emajl: primoz.horvat@amis.net

Tisti, ki boste nakazilo opravili preko elektronskega bančništva, pri referenci navedite SI99 ostala polja pa pustite prazna.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!