Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
11°C
SRE.
22°C
13°C
Oceni objavo

Udeležili smo se brezplačne delavnice na temo zdravega načina življenja

Včeraj smo se mladi in mladi po srcu udeležili brezplačne delavnice na temo zdravega načina življenja, ki jo je vodila Ana Šter in z nami delila svoje znanje o tem, kako si lahko vsak dan sami pomagamo k pozitivnim spremembam v načinu življenja, ki se nam dogaja v hitrem tempu in ob veliko obveznostih.

Udeleženci smo prejeli tudi pisalo in izročke, da se bomo lahko opomnili na drobne namige in nasvete, ki smo jih bili deležni na delavnici. Glavno sporočilo, ki smo ga uspeli ponotranjiti, je to, da smo zares samo mi sami tisti, ki lahko v vsakem trenutku kar najbolj poskrbimo za to, kako se počutimo, kako doživljamo svoja čustva in odziv telesa na zunanje dogodke - in to čisto preprosto: preko tega, da začnemo opazovati in vaditi svoj DIH ter da poskrbimo za to, da svoj dan preživimo z zavedanjem pravilne telesne DRŽE.

Kljub temu, da se tematika sliši preprosto, smo se prav vsi strinjali, da smo se na delavnici naučili veliko novega, kar je izhodišče za to, da sami pri sebi premislimo, kako bi kar najlažje v življenje uvedli drobne opomnike, ki nas vodijo k prijetnim spremembam k bolj zadovoljnemu doživljanju sebe in okolice.

Kmalu se ponovno vidimo - v maju namreč pripravljamo ... . Več informacij sledi kmalu.
Pa še pomembno sporočilo z delavnice:

Dihanje je edini telesni ritem, ki ga lahko zavestno nadzorujemo - izkoristimo to možnost, ki jo imamo!

Oglejte si tudi