Logo MojaObčina.si

Cerklje na Gorenjskem

JUTRI
14°C
9°C
TOR.
19°C
5°C
786

Prostovoljec leta: Naj prostovoljke, prostovoljce in projekte leta 2019!

Mladinski svet Slovenije (MSS) letos osemnajstič zapored razpisuje natečaj Prostovoljec leta, v okviru katerega bodo izbirali najboljše prostovoljke, prostovoljce, prostovoljski projekt, Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico in Naj mladinski projekt za preteklo leto.

Natečaj poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika RS Boruta Pahorja.

 
K prijavi v natečaj vabijo vse nevladne organizacije, javne institucije, neformalne skupine in posameznike; skratka vse, ki so v svoje dejavnosti v letu 2019 vključevali prostovoljce. Pri posameznikih bodo izbirali najboljše v 6 kategorijah: Naj prostovoljko in Naj prostovoljca v starostnih skupinah do 19 let, od 20 do 29 let in 30 let ali več, izbrali pa bomo tudi Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico. Pri projektih pa bodo izbirali Naj prostovoljski projekt ter Naj mladinski projekt. Vse prijavljene prostovoljce in predstavnike sodelujočih organizacij bodo po izteku natečaja, predvidoma v juniju, povabili na zaključno prireditev, kjer bodo podelili nazive in priznanja izbranim prostovoljcem in projektom.

Osnovne podatke o prijavi je treba oddati preko spletne prijavnice, ki jo najdete na povezavi: https://www.1ka.si/a/250021. Ostale podatke in priloge pa lahko oddate ali v isti spletni prijavnici ali izpolnite običajno prijavnico in jo pošljete po elektronski oz. navadni pošti. Kontakt za vse informacije in prijave: prostovoljec@mss.si, 01 425 60 55 (Tanja Baumkirher); spremljate nas lahko tudi na Facebooku (https://www.facebook.com/prostovoljec.leta/) ali na naši spletni strani - tu je tudi objavljena vsa dokumentacija): http://mss.si/novice/objavljen-natecaj-prostovoljec-leta/


Rok za prijave je 30. marec 2020
.

Ekipa Mladinskega sveta Slovenije

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi