Logo MojaObčina.si

Cerklje na Gorenjskem

JUTRI
4°C
-6°C
ČE.
2°C
1°C
4034

Nova poslovalnica Gorenjske banke v Cerkljah

Leta 1989 je Gorenjska banka s prenovo Hribarjeve hiše v Cerkljah v poslovne in reprezentančne namene rešila pred pozabo in uničenjem del pomembne kulturno-zgodovinske preteklosti. V 2021 banka predaja Hribarjevo vilo občini Cerklje, ki bo lahko gradila na kulturnem, zgodovinskem in turističnem potencialu počitniške vile nekdanjega ljubljanskega župana Ivana Hribarja. Medtem Gorenjska banka ostaja blizu strankam v Cerkljah in bližnji okolici ter seli poslovalnico na Trg Davorina Jenka 13.

Nova, moderna poslovalnica je zasnovana tako, da lahko enostavnejše bančne storitve urejate v skupnem prostoru, za individualne sestanke z bančnimi strokovnjaki, so namenjene zasebne pisarne.

Poslovalnica Cerklje bo tako pridobila tudi najsodobnejši bankomat Gorenjske banke, ki bo nudil dvig gotovine, vpogled v stanje, deblokacijo in spremembo PIN kode, plačevanje položnic ter avtomatski polog gotovine tako za fizične kot tudi za pravne osebe.

Vabljeni v vašo novo poslovalnico Cerklje. Za sestanek z bančnim svetovalcem se lahko dogovorite s klicem v poslovalnico na številki 04 208 45 10.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi