Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
4°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

JAVNI RAZPIS za dodelitev pomoči za ohranjanje in spodbujanje razvoja kmetijstva, gozdarstva in podeželja v občini Cerklje na Gorenjskem za leto 2020.

PREDMET JAVNEGA RAZPISA

Predmet javnega razpisa je dodelitev nepovratnih sredstev za ohranjanje in spodbujanje razvoja kmetijstva, gozdarstva  in podeželja, v skupni višini 30.000,00 EUR, iz naslova naslednjih ukrepov:

UKREP 1: Pomoč za naložbe v opredmetena ali neopredmetena sredstva na kmetijskih gospodarstvih v zvezi s primarno kmetijsko proizvodnjo.

UKREP 4: Pomoč za naložbe v predelavo in trženje kmetijskih in živilskih proizvodov ter naložbe v nekmetijsko dejavnost  na kmetiji.

UKPER 6: Podpora šolanju na poklicnih in srednješolskih kmetijskih ter gozdarskih programih.

UKREP 7: Podpora delovanju društev s področja kmetijstva, gozdarstva in razvoja podeželja.

ROKI IN NAČIN ODDAJE VLOG

Prijavitelji oddajo vlogo za pridobitev sredstev na obrazcih iz razpisne dokumentacije, vključno z dokazili-prilogami, ki so navedena v razpisu oz. razpisni dokumentaciji.  Vzorca pogodbe in zahtevka vlagatelji vlogi ne prilagajo.

Izpolnjeno razpisno dokumentacijo vlagatelji pošljejo priporočeno po pošti ali dostavijo osebno v zaprti kuverti na naslov:

                      Občina Cerklje na Gorenjskem, Trg Davorina Jenka 13, 4207 Cerklje na Gorenjskem.

Ne glede na način vložitve morajo vloge prispeti na Občino Cerklje na Gorenjskem najkasneje v petek, 03. julija 2020 do 14. ure.

V primeru, da vlagatelj pošilja več vlog za več ukrepov, mora biti vsaka vloga vložena v svoji, ustrezno opremljeni ovojnici. Vlagatelji lahko vložijo največ eno vlogo za posamezen ukrep.

Vloga mora biti oddana v zaprti kuverti, opremljeni z naslovom vlagatelja. Na sprednji strani kuverte (spodaj levo) mora biti napisan naslednji tekst:

 »Ne odpiraj – Javni razpis - kmetijstvo 2020, ukrep­­­­  ____ « .

Oglejte si tudi