Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

Društvo obrtnikov in podjetnikov Cerklje ima novo vodstvo

Vodenje Društva obrtnikov in podjetnikov Cerklje je v januarju prevzel Andrej Kosec, direktor podjetja Bauta - lesna gradnja, občinski svetnik in tudi sicer dejaven v lokalni skupnosti.

»Glavno poslanstvo društva je medsebojno povezovanje in sodelovanje z namenom prepoznavanja in naslavljanja ustreznih tematik. Razvito gospodarstvo, s poudarkom na družinskih podjetjih, je temelj nadaljnjega razvoja naše občine, z ustvarjanjem visoke kakovosti bivanja in ugodno prometno lego pa smo zanimivi tudi za nova visoko tehnološka podjetja,“ je povedal po izvolitvi za predsednika.

Njegove usmeritve in cilji so tako: nadgraditi sodelovanje z novimi podjetji, ki prihajajo v cerkljansko občino, v povezavi z občino ustvarjati primerne prostorske in stanovanjske pogoje za nadaljnji razvoj, organizirati predstavitev ključnih poklicev v domači osnovni šoli in obstoječe aktivnosti dvigniti še na višji in prepoznavnejši nivo.

Društvo za svoje člane organizira strokovna srečanja, športne in družabne prireditve, rekreacijo preko celega leta, dvakrat letno pa eno- ali večdnevni izlet z ogledi dobrih podjetniških praks, tako doma ali v tujini. Trenutno ima Društvo obrtnikov in podjetnikov Cerklje 112 članov, „medse pa vabimo tudi preostale, predvsem mlade podjetnike,“ pravi Kosec.





Oglejte si tudi