Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
6°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

Zavod Balance, center za psihoterapijo, izobraževanje in Bownovo terapijo

Tukaj smo za vse tiste, ki si v življenju želijo sprememb in si upajo tvegati v tej smeri, da nekaj storijo. Pomagajmo našemu telesu, da pospeši samozdravljenje, kadar to potrebuje! Balance: ravnovesje telesa in duha.

V Zavodu Balance najdete mesto, ki je namenjeno zdravju in dobremu počutju! Združujemo srčnost, strokovnost, inovativnost in mnoga pridobljena znanja s področja psihoterapije, zdravstva, izobraževanja in alternativnih storitev Bownove terapije, ki jih prilagodimo posamezniku, družinam in/ali skupinam.


Nudimo inovativno celostno obravnavo z različnimi oblikami podpore pri ponovnem vzpostavljanju notranjega ravnovesja, ki se bo odslikavalo v zunanje okolje posameznikovega življenja.


Koristite lahko psihoterapijo in svetovanje, kadar se soočate z razreševanjem osebnih stisk ali si želite izboljšati medosebne odnose, saj boste tako prispevali k bolj kvalitetnemu življenju. Da bi lahko dosegli optimalno zdravje, vam nudimo tudi storitve s področja alternativnih oblik zdravljenja, saj lahko koristite Bownovo terapijo, ki sprosti telo na fizični ravni, kjer se prenese umirjenost na psihično in duhovno raven. Bownova terapija je izjemno učinkovita pri odpravljanju različnih fizičnih bolečin in blagodejno deluje na psihično in duhovno počutje.

Prav tako smo pravo mesto za vas, kadar zaradi hitrega tempa življenja s težavo lovite ravnovesje med službo in domom. Posameznikom in/ali poklicnim skupinam, nudimo inovativne delavnice in izobraževanja zoper izgorelost na delovnem mestu.


Preverite v Zavodu Balance katera od ponujenih storitev, bo izboljšalo počutje in vam povrnilo celotno zdravje!


Oglejte si tudi