Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
-0°C
SOB.
19°C
3°C
Oceni objavo

Celje je najboljši kraj – Na Stari grad Celje prihaja oddaja V petek zvečer

Celje je postalo najboljši kraj oddaje V petek zvečer. V petek, 13. maja, Mestna občina Celje in oddaja V petek zvečer, ki jo lahko spremljate na prvem programu Televizije Slovenija, vabita na veliki koncert v najboljši kraj, na Stari grad Celje. 

V tekmovalni sezoni za najboljši kraj so se Celjani - olimpijka Tina Trstenjak, pevka in podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek ter plesalec in glasbenik Aleš Kolar - izkazali kot najbolj iznajdljiva, zabavna, športno spretna in znanja polna ekipa. 


V Celje so pripeljali veliki koncert  in snemanje dveh koncertnih oddaj V petek zvečer, ki bo v petek, 13. maja, ob 19. uri

Dogodek je za vse obiskovalce brez vstopnine, za ogled koncerta se je potrebno prijaviti na elektronski naslov vpetekzvecer@rtvslo.si. Na Stari grad Celje bo izpred železniške postaje (stare avtobusne postaje) vozil brezplačni avtobus od 17.30 dalje. Z gradu bo avtobus vozil od 21.30 dalje.

Na Stari grad Celje prihajata voditelja oddaje V petek zvečer Blaž Švab in Melani Mekicar, glasbena skupina oddaje Diamanti ter glasbeniki Nina Pušlar, Rok Lunaček, Manca Špik, Luka Basi, Kvatropirci, Modrijani, Alfi Nipič, Isaac Palma, Miran Rudan, Fehtarji, Marko Vozelj, Peter Lovšin, Vili Resnik, Poskočni muzikanti, Matic Supovec (Unikat), Ana Ferme, Ana Golavšek in Barbara Novak, BQL, Chicas, Barbara Žerjav, Nika Zorjan, Polkaholiki, Saša Lendero in Lara Voler, Matjaž Zupan (California)

Glasbena gosta bosta tudi člana zmagovalne celjske ekipe, Hajdi Korošec Jazbinšek in Aleš Kolar (Carpe Diem, Vintage Swing).

V Celju se izjemno veselimo še enega odmevnega dogodka, ki bo popestril dogajanje v knežjem mestu in s katerim bomo lahko spet pokazali, da smo odlični gostitelji in da je mesto ob Savinji res najlepše in najboljše mesto.




Oglejte si tudi