Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Pomladna doživetja v mestu grofov

Zavod za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje je za začetek pomladi v sodelovanju z mestnimi trgovci pripravil skupno pomladno akcijo, ki smo jo poimenovali Razvajaj se v mestu. Trgovinice in lokali ponujajo pomladne kolekcije z enotnim popustom.

Trgovinice in lokale smo združili v skupno akcijo Razvajaj se v mestu in ponujajo pomladne kolekcije z enotnim 10 % popustom. Izkoristite kuponček, ki ga v času med 21. marcem in 16. aprilom 2022 prejmete pri 26 mestnih ponudnikih ob vsakem nakupu vsaj za 10 €. Privoščite si kaj lepega zase, obiščite svojega najljubšega frizerja, kozmetičarko ali si pobožajte dušo z novim kosom oblačila ali novo rdečo šminko. Privoščite si zajtrk v kateri od mestnih kavarnic, posedite na kavici na letnih vrtovih ali se dobite na večerji s prijateljicami.

Kupončke lahko v času trajanja kampanje unovčite pri naslednjih ponudnikih: 4Kids, Antika, Beauty Time, Broadway, Celjska Mohorjeva družba, Foto Time (Foto Center), Grofina, Hajdi.si, Icona, K2B Fashion, KSFH Hair atelje, Lisca, Mladinska knjiga, Office&More, Pearl Smile, Pikolin, Polzela, Restavracija Hotela Evropa, Sisley, Street One, Telemach Center Celje, Thaler, Tuš drogerija, Urška, Vidim te, YourG.

Ali že veste, da lahko svoje prijatelje obdarite z darilnimi boni Dobimo se v mestu? Podarite jim prijetno izkušnjo nakupovanja v mestnem jedru in raziskovanja skritih in odkritih kotičkov, ki jih ponuja srednjeveški ambient Celja. Darilne bone lahko unovčite pri ponudnikih na povezavi: https://www.dobimosevcelju.si/darilni-boni, lahko pa jih kupite tudi v spletni trgovini: https://www.visitcelje.eu/sl/izdelek/darilni-bon-dobimo-se-v-mestu/.

Potepanje po ulicah mestnega jedra in nakupih pa je najlepše zaključiti z dobrim kosilom, večerjo in celjsko slaščico rolco. Vse to vam ponujajo grofovski kulinarični kuharji in chefi. Poskusite grofovske jedi, ki jih ponujajo mestne restavracije in slaščičarne:  https://www.visitcelje.eu/sl/kategorija-izdelka/kaj-poceti/lokalna-hrana/kulinaricne-zvezde-celja/


Spremljajte nas na Facebook strani Dobimo se v Celju, kjer v tem času pripravljamo nagradne igre Razvajaj se v mestu in privlačne nagrade, ki jih podarjajo naši ponudniki iz mestnega jedra Celja.

Med 8. do 18. aprilom 2022 vas vabimo na velikonočna doživetja v Velikonočno Celje. Okrašene ulice mestnega jedra, veliko velikonočno jajce, ki ga izdelajo dijaki Srednje šole za hortikulturo in vizualne umetnosti in razstava pomladnih fotografij taiste šole, v soboto, 9. aprila pa outdoor igra Iskanje velikonočnih jačk ter letos še posebej bogata velikonočna tržnica z gostjo Marijo Merljak, prehransko strokovnjakinjo, ki bo skozi moderiranje spregovorila o veliki noči in njenem pomenu, priljubljenih slovenskih jedeh, ki so značilne za ta praznik ter o vplivu jedi na človeka. Razkrila in razbila bi tudi marsikateri tabu in vprašanje, ki se porajajo ob veliki noči.


Oglejte si tudi