Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
12°C
JUTRI
15°C
9°C
Oceni objavo

V maju, mesecu športa, na voljo številne brezplačne športne aktivnosti

Pred nami je mesec maj, ki ga bomo tudi letos posvetili športu. V sodelovanju s Športno zvezo Celje smo pripravili številne brezplačne športne aktivnosti, ki se bodo zvrstile od 3. maja do 4. junija.

Letošnji program je bogatejši od programov v minulih letih, zato verjamemo, da smo zdrave in zanimive športne aktivnosti približali vsem generacijam. Občanke in občani se bodo lahko letos prvič preizkusili v rokometu in gorskem kolesarjenju, se seznanili z osnovami trail teka, še vedno pa bodo imeli na voljo vse aktivnosti, ki so bile v preteklosti dobro obiskane. Kot kažejo podatki, so največ športnih navdušencev pritegnili družabni plesi, konjeništvo, tekaške aktivnosti, supanje, pohodništvo in poučne delavnice za zdrav življenjski slog.   


Športne aktivnosti, ki jih pripravljamo v okviru Meseca športa, so odličen način, da se zdrav in aktiven življenjski slog približa čim večjemu številu ljudi. Vsi, ki se želijo udeležiti aktivnosti in narediti nekaj dobrega za svoje zdravje ter počutje, se lahko prijavijo na spletni strani Športne zveze Celje.  https://www.szc.si/

Program: https://moc.celje.si/images/Datoteke/Sredisce/mesec-sporta_zlozenka_web_2023.pdf

Oglejte si tudi