Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
3°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

Na MFDPŠ izvedli 11. mednarodno konferenco MakeLearn & TIIM z naslovom "Economy for a New Normal: Digitalisation and Human Relations in Business and Education".

Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije je med 20. in 21. 5. 2021 skupaj s tujimi partnerskimi univerzami uspešno izvedla že 11. mednarodno konferenco MakeLearn & TIIM z naslovom „Economy for a New Normal: Digitalisation and Human Relations in Business and Education“.

Letošnji poudarek je predvsem na gospodarstvu in družbi v svetu po pandemiji in »novi normalnosti«. Glavne teme konference so bile digitalizacija in spremembe v medosebnih odnosih v poslovanju in izobraževanju.

Konferenca je bila tudi letos zaradi epidemije virusa Covid-19 v celoti izvedena v e-okolju. Konference so se udeležili 203 udeleženci,  avtorji prispevkov, govorci in slušatelji iz 25 držav, ki so predstavili 74 konferenčnih prispevkov.

Ključni govorcec konference je bil dr. Jay Liebowitz s Seton Hall University (ZDA), ki je predstavil govor z naslovom Analytics + Intuition = Success!. Konferenčni program je vključeval tudi panel akademikov z naslovom How can we shape higher education institutions to respond to future trends in the post-pandemic world?panel urednikov – revije s indeksom Scopus in WoS, promocija akademskih revij ter raziskovalno-izobraževalni-poslovni forum  Acceleration of Digitalisation through COVID-19; How it leads to a faster geographical shift and change of local labour composition z osmimi govorci iz podjetniškega in visokošolskega sektorja in akademij.

Konferenca MakeLearn & TIIM spodbuja izmenjavo najnovejših dosežkov na področju managementa, ekonomije, tehnologije in izobraževanja. Z vključevanjem izkušenj in mladih akademikov in praktikov iz vseh kontinentov spodbuja razpravo in izmenjavo znanja med akademskimi krogi in podjetji (formalne seje in družabne dogodke) in ponuja različne možnosti za objavo

Oglejte si tudi