Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Celjski vrtci in šole so brez težav začeli z delom

Včerajšnjega testiranja zaposlenih v vrtcih in šolah se je udeležilo skoraj 900 posameznikov, pozitivni so bili le štirje testi. Vrtci in šole so lahko danes brez težav začeli z delom in sprejeli otroke, ki so že težko čakali ta dan.


Ravnateljice in ravnatelji šol in vrtcev so v imenu vseh zaposlenih izrazili izjemno pozitivno mnenje glede organizacije včerajšnjega testiranja. Sporočili so nam, da je Zdravstveni dom Celje množično testiranje organiziral strokovno in učinkovito. Vsi udeleženci so poleg odlične organizacije izpostavili še izrazito pozitiven in spoštljiv odnos predstavnikov civilne zaščite ter toplino in prijaznost zdravstvenega kadra. 

Mestna občina Celje se želi javno zahvaliti osebju Zdravstvenega doma Celje in predstavnikom Civilne zaščite Celje za strokovno in učinkovito izvedbo testiranja. Kljub velikemu številu testirancev je bila organizacija brezhibna.  Zahvalo izrekamo tudi zaposlenim v vrtcih in šolah, ki so se  dosledno držali vseh navodil organizatorja in mu tako omogočili dobro izvedbo.


Otrokom, vzgojiteljem in vzgojiteljicam ter učiteljem in učiteljicam želimo, da ostanejo zdravi in da se imajo v vrtcu in šoli lepo.

Oglejte si tudi