Logo MojaObčina.si
DANES
23°C
5°C
JUTRI
27°C
5°C
Oceni objavo

Vabilo prostovoljcem za sodelovanje v projektu Prostofer

Celje, 27. julij 2023 - Mestna občina Celje se je v preteklem letu vključila v projekt Prostofer, katerega namen je zagotovitev prevozov za starejše občanke in občane. Projekt izvajamo z ekipo prostovoljcev, ki imajo tudi priložnost, da pomagajo starejšim občankam in občanom ter jim omogočajo bolj neodvisno in kvalitetno življenje ter jih vključujejo v družbo.

Vozniki prostovoljci prevoze opravljajo predvidoma od ponedeljka do petka, med 8. in 16. uro, izjemoma pa se lahko dnevi in ure tudi prilagodijo potrebam. Prevoze opravljajo z električnim vozilom, ki ga je zagotovila Mestna občina Celje. 
Prostovoljni voznik je lahko vsak, ki ima vozniško dovoljenje in je v svojem prostem času pripravljen pomagati tistim, ki prevoze potrebujejo. Prostoferji so v resnici veliko več kot zgolj prostovoljni vozniki. To so posamezniki z veliko pozitivne energije in razumevanja, ki sodelujejo pri kreiranju boljše prihodnosti v svoji skupnosti.

K sodelovanju vabimo zainteresirane prostovoljce, ki bi želeli sodelovati in pomagati starejšim občanom. Vozniki, ki želite postati vozniki prostoferji, lahko to sporočite na e-naslov druzbene-dejavnosti@celje.si ali na  telefonsko številko 03 42 65 860. 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite. Z veseljem vas bomo sprejeli v našo ekipo.

Več informacij za zainteresirane voznike: www.prostofer.si/postani-prostofer

Več o projektu na: www.prostofer.si

Oglejte si tudi