Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
4°C
ČET.
9°C
5°C
Oceni objavo

Javni razpis za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem za obdobje 2019-2021

Družba Nepremičnine Celje, d. o. o., objavlja Javni razpis za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem za obdobje 2019-2021 na območju Mestne občine Celje.

Razpisuje se oddaja v najem najmanj 110 neprofitnih stanovanj na območju Mestne občine Celje, ki bodo uspelim upravičencem oddana v najem predvidoma v letih 2019, 2020 in 2021. 
Od razpisanega števila stanovanj bo predvidoma: najmanj 80 stanovanj namenjenih za oddajo v najem prosilcem, ki glede na socialne razmere po 9. členu Pravilnika o dodeljevanju neprofitnih stanovanj v najem niso zavezanci za plačilo lastne udeležbe in se bodo uvrstili na listo A; najmanj 20 stanovanj namenjenih za oddajo v najem prosilcem, ki presegajo mejo dohodka, določeno v 9. členu Pravilnika o dodeljevanju neprofitnih stanovanj v najem in so zavezani plačati lastno udeležbo ter se bodo uvrstili na listo B; 7 arhitekturno prilagojenih stanovanj za potrebe invalidov, ki so trajno vezani na uporabo invalidskega vozička in 3  stanovanja s prilagojenimi inštalacijami za osebe z okvaro čuta (gluhe in slepe osebe).

Razpisna dokumentacija, vloga in dodatne informacije so dosegljive na Javni razpis za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem za obdobje 2019-2021 na območju Mestne občine Celje.

Oglejte si tudi