Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Tokratno podeželje v mestu na Krekovem trgu

V soboto, 3. oktobra 2020, bo središče Celja znova v znamenju zdaj že tradicionalne prireditve Podeželje v mestu. Ta bo za razliko od spomladanskega dogodka na Krekovem trgu. Med 10. in 13. uro se bo predstavilo okrog 30 ponudnikov iz celotne regije.

Junijsko Podeželje v mestu je Zavod za kulturne prireditve in turizem Zavod Celeia Celje pripravil na Prešernovi, tokrat pa jo je prestavil na Krekov trg. Celotna prireditev in ponudba bo prilagojena trenutnim razmeram in navodilom pristojnih institucij v zvezi z omejevanjem širjenja koronavirusa.

Okrog 30 ponudnikov iz celotne regije bo na stojnicah predstavilo raznolike izdelke in ponudbo s podeželja. Zavod Celeia Celje jih bo postavil v dogovorjenem razmaku in s tem omogočil, da bodo ponudniki ter obiskovalci na zahtevani razdalji. Ob tem zavod poziva vse obiskovalce ter ponudnike, da se prireditve udeležijo le, če so zdravi, na mestu dogodka pa upoštevajo navodila in priporočila, ki so v veljavi. 

Namen Podeželja v mestu je, da se v urbanem okolju približa podeželje, njegove aktivnosti, življenje in izdelki. Obiskovalci bodo lahko degustirali, kupovali pridelke in izdelke ter ob tem izvedeli marsikaj zanimivega.

 

V primeru slabega vremena prireditev odpade.

Oglejte si tudi