Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Pustne maske rajale v MCC-ju

Celjski mladinski center je v soboto, 22. 2., pripravil sedaj že tradicionalno pustno rajanje za najmlajše in tako otrokom popestril začetek šolskih počitnic.

 

Lepo vreme je vsekakor pripomoglo k izjemnemu obisku otrok in staršev v atriju mladinskega centra. Letošnje pustno rajanje je bilo cirkuško obarvano. Najmlajši so tako z navdušenjem opazovali klovne pri izvajanju njihovih vragolij, akrobatskih trikih in žongliranju. Otroci so si lahko poslikali obraz, igrali z različnimi cirkuškimi igrami in ustvarjali, osrednji dogodek pa je vsekakor bila cirkuška animacija in plesna predstava skupine Arbakadarba. 

Organizatorji so poskrbeli, da so se otroci lahko tudi pustno posladkali in okrepčali s slastnimi krofi, vaflji in pokovko. Tudi za tiste, ki so se pri izdelavi mask najbolj potrdili niso pozabili. Podelili so nagrade najbolj izvirnim maskam. Nagrade za posamične maske so tako dobili Dama iz 5-elementa, Kokica in Podvodna morska riba, nagrade za skupinske maske pa so pobrali Kraljeva družina, Ribice in 4 peresne deteljice.

Celjski mladinski center se zahvaljuje vsem obiskovalcem in sponzorjem letošnjega pustnega rajanja Inštitutu 4.0, Thermani Laško, Zavodu Celeia Celje, Piceriji Verona Celje, ZPO Celje, VR Studiu Holodeck, trgovini 4Kids Celje, SLG Celje, Vafl.official, Europlakatu Slovenija in Mladinski knjigi.

Oglejte si tudi