Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

Zaradi ETM bo danes do 14. ure zaprt del Prešernove ulice

Danes se začenja Evropski teden mobilnosti, ki bo do 22. septembra po vsej Sloveniji potekal pod sloganom Živi zdravo. Potuj trajnostno. V Celju bomo pripravili dva dogodka oziroma PARKirna dneva. Prvi bo danes od 9. do 14. ure na delu zaprte Prešernove ulice. 
Prešernova ulica bo zato zaprta od 6. do 14. ure in sicer na odseku od hišne številke 27 do hišne številke 15. V tem času bo tudi popolna zapora javne poti Zagata – Ozka ulica. Vse voznike prosimo za razumevanje in jih naprošamo, naj osebne avtomobile v tem času parkirajo na drugih parkiriščih.
Skupaj z Zavodom Vozim in v sodelovanju z Muzejem novejše zgodovine Celje, Celjskim mladinskim centrom, Zavodom Celeia Celje, Policijsko postajo Celje, Centrom za krepitev zdravja, NIJZ in celjskimi vrtci ter šolami smo pripravili bogat program različnih aktivnosti, ki bodo zanimive za vse generacije. (v prilogi)
Ponosni smo, ker je Mestna občina Celje ena od sedmih slovenskih občin, bo jutri v Ljubljani dobila priznanje za 20-letno sodelovanje v Evropskem tednu mobilnosti. Priznanje potrjuje naše dosedanje delo in nas zavezuje, da bomo tudi v prihodnje na različne načine spodbujali trajnostno mobilnost.  
V času Evropskega tedna mobilnosti, torej od 16. do 22. septembra, bo Celebus na vseh linijah vozil brezplačno. 

Oglejte si tudi