Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Otroci naj poletne počitnice preživijo kreativno in v družbi Celjskega mladinskega centra

Kot vsako poletje v času počitnic Celjski mladinski center v sodelovanju z mestnimi četrtmi Hudinja, Dečkovo naselje in Nova vas, Slavko Šlander in letos prvič tudi z mestno četrtjo Celje Center, ter v sodelovanju z Mestno občino Celje, organizira brezplačne kreativne počitnice za otroke. Vse od 6. julija dalje bodo mladinski delavci in animatorji Celjskega mladinskega centra v prostorih mestnih četrti izvajali ustvarjalne in kreativne delavnice ter športne in družabne igre.

Letošnje leto se bo Celjskemu mladinskemu centru pridružil tudi Rdeči križ Slovenije - Območno združenje Celje, ki bo otrokom na zanimiv in prijazen način predstavil koncept prostovoljstva in osnove prve pomoči. Pod vodstvom mladinskih delavcev in animatorjev pa bodo otroci lahko igrali različne športne igre, risali, ustvarjali, barvali ter tako svoje počitnice preživeli aktivno, kreativno in v športnem duhu.

Namen projekta je spodbuditi mlade k aktivnemu preživljanju prostega časa ter aktivnosti Celjskega mladinskega centra približati mladim znotraj njihovega lokalnega okolja. 

Kreativne počitnice se bodo tako odvijale na štirih različnih lokacijah in v različnih terminih. Otroci mestne četrti Dečkovo naselje in Nova vas se bodo na kreativnih počitnicah družili v tednu med 6.7 in 10.7., otroci mestne četrti Celje Center od 13.7. do 17.7., otroci mestne četrti Hudinja od 20.7. do 24.7. in otroci mestne četrti Hudinja od 27.7. do 31.7.2020. Aktivnosti se bodo odvijale vsak dan med tednom od 10.00 do 13.00 ure v prostorih mestnih četrti.

Zaradi velikega interesa kreativnih počitnic so obvezne predhodne prijave na samanta.hadziczavski@mc-celje.si. Naj vaši otroci počitnice preživijo kreativno. 

Oglejte si tudi