Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
-0°C
SOB.
19°C
3°C
Oceni objavo

Cepilno mesto proti covid-19 od danes tudi v Splošni bolnišnici Celje

Cepljenje je enostaven, varen in najučinkovitejši ukrep za zaščito pred covid-19. Cepilno mesto za svoje paciente danes odpira Splošna bolnišnica Celje. Bolnišnico namreč zaradi specialističnih pregledov in posegov dnevno obišče več kot 1.500 pacientov, ki bodo poslej lahko hkrati opravili tudi cepljenje proti covid-19. Cepilno mesto je namenjeno pacientom, ki so naročeni v eno od ambulant bolnišnice in bi se hkrati radi cepili proti covid-19. V Splošni bolnišnici Celje bodo uporabljali cepivo Comirnaty, proizvajalcev Pfizer/Biontech.
Od četrtka, 8. 7. 2021, bo tako v bolnišnici delovalo cepilno mesto za paciente, ki so naročeni na obravnavo v njihovih ambulantah. Na cepljenje proti covid-19 se pacienti prijavijo vnaprej, in sicer najkasneje en dan pred obravnavo, na katero so naročeni. Na cepljenje se prijavijo od ponedeljka do petka, med 8. in 12. uro, po telefonu 03 423 30 52.
Cepilno mesto bo delovalo od ponedeljka do petka, med 10. in 12. uro, pacienti pa ga bodo lahko obiskali pred ali po opravljenem naročenem pregledu ali posegu. 
Brezplačno cepljenje koronavirusu občanom še vedno omogoča tudi Zdravstveni dom Celje, in sicer v hali L na Celjskem sejmišču (Dečkova cesta 1). Na celjenje se je možno tudi naročiti.
Mestna občina Celje, Splošna bolnišnica Celje in Zdravstveni dom Celje se  vsem, ki so se cepili, zahvaljujemo za to odločitev. Le z zadostno precepljenostjo prebivalstva nam bo namreč uspelo trajno zajeziti epidemijo in zagotoviti postopno vračanje v nekdanji način življenja. Vse, ki o tem še razmišljajo, pozivamo k cepljenju. Skupaj nam bo uspelo! 

Oglejte si tudi