Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Objavljen je javni razpis za dodeljevanje pomoči za razvoj gospodarstva v Mestni občini Celje

Mestna občina Celje je objavila Javni razpis za dodeljevanje pomoči za razvoj gospodarstva v Mestni občini Celje za leto 2020 za mikro, mala in srednja podjetja (MSP). Ker želimo zaradi razmer, ki jih je povzročilo širjenje koronavirusa, čim prej pomagati gospodarstvu, smo razpis objavili prej kot minula leta.


Predmet javnega razpisa za dodelitev nepovratnih finančnih sredstev za uresničevanje ciljev občine na področju gospodarstva, ki se dodeljujejo po pravilih o dodeljevanju pomoči de minimis, je poleg ukrepov, ki jih je zajemal lanski razpis, tudi ukrep sofinanciranja gospodarskih subjektov v primerih naravnih in drugih nesreč (v primerih izrednih dogodkov).


Razpis je objavljen v Uradnem listu RS na spletni strani: https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/2020009700010/javni-razpis-za-dodeljevanje-pomoci-za-razvoj-gospodarstva-v-mestni-obcini-celje-za-leto-2020-za-mikro-mala-in-srednje-velika-podjetja-msp-st--302-12020-ob-240820 in na spletni strani Mestne občine Celje https://moc.celje.si/javni-razpisi.

Oglejte si tudi