Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Cinkarna Celje eno najzanesljivejših podjetij v Sloveniji

Cinkarna Celje se je tudi letos uvrstila med najuspešnejša slovenska podjetja, ki so prejela Bisnode platinasto boniteto odličnosti AAA. Prestižna ocena in certifikat potrjujeta, da je podjetje zanesljiv in nizko tvegan partner za poslovno sodelovanje. 

 

Boniteta odličnosti temelji na računovodskih podatkih za zadnje poslovno leto, hkrati pa napoveduje varnost poslovanja v naslednjih 12 mesecih.

 

»Ponosni smo, da nas uvrščajo med najuspešnejša slovenska podjetja. Odličnost podjetja merimo v motiviranih zaposlenih, izpolnjevanju okoljskih standardov, zagotavljanju kakovosti proizvodov, uspešnosti procesov, upoštevanjem mnenj deležnikov in še bi lahko naštevali. Šele na tej podlagi lahko gradimo dolgoročne odnose s kupci, ki pripeljejo do poslovnega uspeha,« je ob prevzemu platinastega priznanja povedal predsednik Uprave Aleš Skok.

 

Osrednji proizvodni program Cinkarne Celje je sicer titanov dioksid, bel pigment, ki ga zaradi dobre pokrivnosti in moči posvetljevanja največ dobavljamo industrijam barv, lakov, premazov, papirja, plastike. 

 

Specifična proizvodnja in »majhnost« Cinkarne v evropskem ali svetovnem merilu na nek način ostajata njena konkurenčna prednost. Kupcem namreč zagotavljamo kakovostne produkte, zanesljivo dobavo in hitro odzivanje na njihove potrebe, s tem pa krepimo dolgoročna partnerstva. 

 

Skupina Bisnode certifikate podeljuje v 19 evropskih državah. Tam so tovrstni standardi bonitetne odličnosti že dolgo uveljavljeni, zato smo prepričani, da bo certifikat podjetju odprl še kakšna vrata do novih partnerjev. 

 

T: Š. Kumer

Oglejte si tudi