Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
3°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

Celje med 15. in 19. septembrom na 53. Mednarodnem obrtnem sejmu

Po enoletnem sejemskem premoru se z veseljem vračamo na letošnji MOS (Mednarodni obrtni sejem), kjer se bomo kot destinacija Dežela Celjska / Celje letos predstavili že dvanajsto leto z razstavnim  prostorom, Dežela Celjska / Obišči Celje z destinacijskimi partnerji – Razvojno agencijo Sotla za območje Obsotelja in občino Šentjur.

Od 15. do 19. septembra 2021 vas vabimo v Halo C Celjskega sejma, na razstavni prostor DEŽELE CELJSKE v velikosti 30m2, kjer vam bodo naši turistični partnerji vsakodnevno predstavljali novosti in aktualno ponudbo za jesensko - zimsko sezono 2021 občine Celje.

V sejemskih dneh se nam bodo na splošni predstavitvi v okviru Turistično informacijskega centra Celje, na razstavnem prostoru pridružili partnerji: Hotel Evropa, Hotel Celjska koča, MCC hostel, SLG Celje, Tehnopark Celje, Solis turizem turistična agencija, UI turizem – turistične storitve, Kavarna Panorama Šmartinsko jezero in Čebelarstvo Vita med.

V četrtek, 16. septembra 2021, se bo Celje kot mesto grofov predstavilo tudi na stojnici MGRT (Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo), v Hali L, I. nadstropje, med 14. in 19. uro s srednjeveško animacijo.

Kljub strogim ukrepom zaradi zajezitve širjenja koronavirusa se bomo skupaj s partnerji poskušali čim bolje predstaviti obiskovalcem.

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo,

Mag. Milena Čeko Pungartnik, direktorica

vir: celje.si, 13.9.2021

Oglejte si tudi