Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
12°C
JUTRI
23°C
9°C
Oceni objavo

Javna obravnava osnutka dokumenta Razvojni program Občine Brezovica za obdobje 2022-2032

V Občini Brezovica smo skupaj z Regionalno razvojno agencijo Ljubljanske urbane regije pripravili osnutek enega izmed najpomembnejših razvojnih dokumentov – Razvojni program Občine Brezovica 2022–2032, katerega glavni namen je, da na podlagi jasno začrtanih razvojnih ciljev ohranimo varno, kakovostno in prijetno bivalno okolje ter nadaljujemo skladen in trajnostni razvoj.

Pri pripravi smo dajali velik poudarek obveščanju in vključevanju javnosti preko različnih medijskih kanalov in aktivnosti, kot so spletna anketa, intervjuji s predstavniki zavodov, društev in podjetij ter delavnice s širšo javnostjo in strateško skupino. S tem je bilo doseženo, da je pri pripravi dokumenta sodeloval širok krog posameznikov in skupin, ki aktivno sooblikujejo razvoj občine.

Številni ste se v pripravo tako že vključili, za kar se vam iskreno zahvaljujemo. Z nami ste delili vaša mnenja, izkušnje in predloge ter podali pomembne informacije za pripravo aktivnosti in ukrepov, ki bodo poskrbeli, da bo življenje v naši občini še bolj prijetno in kakovostno.

Tokrat vas vabimo k branju osnutka dokumenta. Vaša stališča in morebitne dopolnitve dokumenta nam posredujte na e-naslov info@brezovica.si do 2. oktobra 2022.


Po zaključeni javni obravnavi bomo podane predloge za dopolnitve obravnavali in ustrezno argumentirane implementirali v končni dokument, ki ga bo obravnaval Občinski svet Občine Brezovica.

Oglejte si tudi