Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Tudi starejši občani plešejo na Despacito!

To poletje najbolj popularna pesem na svetu je navdahnila tudi zaposlene v DEOS centru starejših Notranje Gorice, da so si skupaj s svojimi varovanci popestrili dopoldan. Kot lahko vidite, naši starejši občani še niso pozabili vseh plesnih korakov in so se z užitkom pozibavali tudi v latino ritmih!


In še sporočilo DEOS centra:
"Stanovalci in zaposleni DEOS Centra starejših Notranje Gorice, ki nastopamo v videu, smo želeli prikazati, da je lahko tudi starost vesela in razigrana. Sporočiti želimo, da imamo vsi moč spreminjati svet na bolje. S skupnimi druženji, prijaznostjo, medsebojno pomočjo, razumevanjem in smehom, stanovalci in zaposleni vsak dan lepšamo življenje drug drugemu. Zavedamo se, da je vsak skupni trenutek pomemben in dragocen. Najmanj kar lahko vsak podari sočloveku je malo časa, ki ga preživimo skupaj. Verjamemo, da lahko z našim delom močno vplivamo na kvaliteto življenj naših stanovalcev. 

Hvala vsem, ki delate s starejšimi. Hvala vsem, ki skrbite za ljudi z demenco ali drugimi boleznimi in ovirami. Hvala vsem, ki na kakršen koli način stojite ob strani pomoči potrebnim. 
Hvala, ker ste!"

 

Ni kaj dodati, samo pritisnite gumb "play" in naj priloženi video polepša dan tudi vam!

Oglejte si tudi