Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
4°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

Tudi balinarji so osvojili pokal na domačem turnirju

V soboto, 1. 7. 2017, se je na brezovškem balinišču v Radni odvijal že tradicionalni turnir v balinanju trojk, ki ga organizira Balinarsko športno društvo Radna Brezovica. Sodelovalo je 16 ekip  Podpeč, Blagajana Polhov Gradec, Bičevje, BŠD Radna – moška in ženska ekipa, Svoboda Ljubljana, Dragomer, Bizovik, ŠD Jama, Sonja Vesel Ivančna Gorica, Drska Novo mesto, ekipa obrtnikov OZ Ljubljana-Vič, Budničar Količevo, Zgornja Šiška, Ilirija, Dolomiti in Tabor 69. Vse ekipe sta v nagovoru pozdravila podpredsednica BŠD Radna Rihtar Kristina in tehnični vodja ekip Radna Pate Marko. Večinoma so ekipe sestavljali moški, bile so tudi mešane, pohvala pa gre naši ženski ekipi Brezovica Radna v sestavi – Jakomin Vera, Malovrh Nada in Istenič Petra, ki so se kljub temu, da niso imele tolkača, borile enakovredno do konca.  

 

Vse ekipe so bile dobre, vendar je na koncu zmagala ekipa Sonja Vesel iz Ivančne Gorice. 2. mesto je osvojila ekipa Blagajana iz Polhovega Gradca, naša moška ekipa BŠD Radna pa si je po napornem dvoboju z ekipo Bičevja pribalinala 3. mesto. Da tekmovalci, obiskovalci in vsi ostali, ki se jih je preko dneva zvrstilo okoli 120 do 130, niso bili lačni in žejni, so poskrbeli člani in članice BŠD Radna ter izvrstna kuharja Anka, ki je že od zgodnjih jutranjih ur kuhala divjačinski golaž, in žar mojster Matjaž. Kot na ženskem turnirju ste lahko tudi tukaj poskusili svojo srečo na srečelovu, saj so bile vse srečke dobitne. 

 
Vsem tekmovalcem in njihovim spremljevalcem, ki so prišli od blizu in daleč, vsem obiskovalcem, vsem našim sponzorjem in donatorjem, ter vsem članom in članicam BŠD Radna se zahvaljujemo za obisk in pomoč pri organizaciji turnirja, za katerega lahko rečemo, da je bil več kot uspešen … 

 
V mesecu avgustu se je od nas prekmalu poslovil dolgoletni član in nekdanji predsednik BŠD Radna, Jurman Miha. V naših srcih in klubski sobi bo mesto zate. Vsi člani društva izrekajo iskreno sožalje družini. Miha, balinarski pozdrav! 
 
Rihtar Kristina, BŠD Radna 


Oglejte si tudi