Logo MojaObčina.si

Brezovica

DANES
1°C
-2°C
JUTRI
0°C
0°C
Deli
8379

Drugi tradicionalni pohod po krožni poti okoli Brezoviškega hriba

KS Brezovica je v soboto 23.9.2017 organizirala drugi tradicionalni pohod po krožni poti okoli Brezoviškega hriba. Zbor vseh udeležencev je bil ob 09.00 pri vrtcu v Radni. Zbralo se nas je je več kot 70 pohodnikov.

 

Pot nas je najprej vodila do vrha Debelega hriba (Žabe), kjer je sledil krajši premor. Nato smo po dobro označeni poti odšli naprej proti Gradišču. Med hojo smo imeli priliko nabrati tudi kakšnega jurčka, saj so le-ti rasli ob sami poti in se niso skrivali v notranjosti gozda. Po sestopu iz Gradišča smo se imeli možnost ustaviti še na Javki, kjer smo si lahko ogledali tudi notranjost same hiše. Pred zaključkom pohoda na BŠK v Radni so nas prijazno sprejeli tudi v koči na Fajtovem bregu.

 

Člani KS Brezovica in nekaj prijaznih pomočnikov, so na koncu prav vse pohodnike postregli s pijačo in hrano.

Po uspešno zaključenem dogodku so člani KS Brezovica sprejeli odločitev, da se dogodek ponovi tudi v letu 2018.

 

Nejc Vesel, KS Brezovica

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 1

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.

Drago Stanovnik 26. 09. 2017

Iskrene čestitke pobudniku, organizatorjem in vsem, ki ste se pohoda 2017 udeležili! To je pravi sosedov dan v KS Brezovica, ki je vreden posnemanja tudi povsod drugod! Udeleženim, njihovim družinam in vsem, ki se letos zaradi zadržanosti pohoda niste mogli udeležiti, želim vse dobro in da bi se lahko srečali na pohodu tudi prihodnja leta.