Logo MojaObčina.si
JUTRI
25°C
8°C
TOR.
26°C
11°C
Oceni objavo

Dobrodelna komedija županovega sklada uspela

Komedija govori o dveh prijateljih, ki imata podobne interese in nekoliko manj podobna značaja. Gore doživljata konkretno drugače. Aleš je član planinske zveze, izkušen pohodnik, Perica pa ravno njegovo nasprotje. Njuna pustolovščina, polna presenečenj, komičnih zapletov in smeha je odprla večno dilemo: A si res pravi Sloven'c, če nisi šel na Triglav?

Skupaj z gledalci sta osvojila Triglav in delila svojo pustolovščino. 

Namen dogodka je bil seveda dobrodelnost. Županov sklad je tako kot vsa leta do sedaj, kadar je bilo to le mogoče, zbiral denar za pomoč potrebnim družinam in posameznikom v naši občini. Vsem in vsakemu posebej bi se rabi v imenu pomoči potrebnih zahvalili za vaš prispevek. 

Župan Metod Ropret je pred začetkom predstave vse prisotne nagovoril  ter poudaril pomembnost poslanstva županovega sklada, zahvalil se je vsem članicam, ki se že leta trudijo s podobnimi akcijami zbirati sredstva, ki jih nato v obliki štipendij ali enkratnih denarnih zneskov razdelijo med pomoči potrebne. Del svojega honorarja sta v tem večeru za županov sklad donirala tudi komika. 

Ker prihaja mesec december se v odboru županovega sklada že intrnzivno pripravlajo na vsakoletni dobrodelni bazar, ki bo tudi letos potekal v prostorih OŠ Brezovica 1. decembra v popoldankih in večernih urah. Vljudno vabljeni, da jih obiščete tudi takrat.

 

Jakob Rus

 

Oglejte si tudi