Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Mladinska predstava »Fantastičnih 7«

V dvorani Teatra Janez Jalen v Notranjih Goricah smo si lahko v petek zvečer, 13. maja, ogledali mladinsko gledališko predstavo »Fantastičnih 7«. V igri nastopa sedem super junakov in terapevtka za otroke s super močmi. Kljub temu, da ima vsak posebno super moč, imajo tudi svoje »običajne« najstniške težave, ki jih premagajo le tako, da sodelujejo in si pomagajo. Igro so ponovno odigrali tudi na sobotni večer.

Avtor in režiser gledališke predstave je Janez Remškar, ki že vrsto let vodi mladinsko sekcijo. Samo predstavo je opisal takole: »Ko se na enem mestu zbere sedem najstnikov s super močmi, bi pričakovali, da bodo prišli do izraza njihovi fantastični talenti, ne pa njihovi super problemi. Ob fascinaciji današnjega sveta s super junaki smo tudi v našem kulturnem društvu pristavili svoj lonček.« Igra je namenjena predvsem mlajšim generacijam, a tudi starejših ne bo pustila ravnodušnih.

Igralci starosti med 12 in 15 let sicer niso prvič stopili na oder, saj so sodelovali že pri drugih projektih, a je to njihova prva daljša predstava. Za profesionalnost in odlično odigrano predstavo jim iskreno čestitamo.

Oglejte si tudi