Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
10°C
PON.
23°C
11°C
Oceni objavo

Izberite super ponudbo Telemachovih storitev

Ste vedeli, da lahko tudi na Brezovici izberete Telemachove pakete fiksnih storitev EON? Ob dandanašnjem hitrem življenjskem ritmu je še toliko bolj pomembno, da svoj prosti čas izkoristimo za stvari, ki nam pomenijo največ. Rekreacijo, čas z družino in trenutke zase. Za marsikoga je ogled dobre serije, filma ali tekme po napornem dnevu odlična priložnost za sprostitev.

Telemach Slovenija je že vrsto let vodilni ponudnik televizijskih storitev in širokopasovnega interneta v Sloveniji. Je del skupine United Group, vodilnega telekomunikacijskega in medijskega operaterja v jugovzhodni Evropi, ki svoje storitve zagotavlja več kot 15,5 milijona uporabnikom v 8 državah.

Uživajte v najbogatejšem Video klubu in zanesljivem internetu

Svoje pakete EON so pri Telemachu prvič predstavili leta 2018, od tedaj pa jih nenehno tudi nadgrajujejo ter prilagajajo potrebam uporabnikov. TV platforma EON je plod lastnega razvojnega in inovacijskega centra skupine United Group, EON Smart Box pa omogoča najsodobnejšo uporabo televizije ter uporabnike vsak trenutek povezuje s svetom, saj vsak televizor spremeni v pametni televizor. Uporabnikom je na voljo tudi smart TV aplikacija EON TV.

S tehnološko dovršenim uporabniškim vmesnikom, možnostjo ogleda vsebin do 7 dni nazaj, največjim številom programov v ločljivosti HD ter najbogatejšo knjižnico filmov in serij, ki so uporabnikom na voljo brez doplačila, EON omogoča tudi veliko športnih vsebin in programov, vključno s programi Sportklub. Z EON-om tako vsaka dnevna soba postane središče zabave. Zakaj ne bi tudi vaša?

Neomejena komunikacija v odličnem omrežju 5G

Telemach ni le vodilni operater fiksnih storitev, temveč že več kot 8 let tudi najhitreje rastoči ponudnik mobilne telefonije. Njihovim najbolj prodajanim paketom družine VEČ zaupa že več kot 600.000 uporabnikov. Ponujajo neomejeno komunikacijo v nagrajenem omrežju 5G z gigabitnimi hitrostmi, s katerimi boste vedno v igri.

Pri Telemachu so za nove naročnike na Brezovici pripravili posebno ponudbo paketov EON in mobilnih paketov VEČ, ki so vam prvo leto skupaj na voljo po enotni ceni 19,90 EUR/mesec. Obenem pa vam podarijo še bon za 100 EUR, ki ga lahko unovčite ob nakupu novega telefona.

Več informacij si lahko preberete na www.telemach.si ali pa pokličete na številko 070 700 700.

Oglejte si tudi