Logo MojaObčina.si

Brezovica

DANES
32°C
18°C
JUTRI
32°C
19°C
MATEJ ŠVARC S.P.
Deli
Krovstvo

MATEJ ŠVARC S.P.

Število glasov: 0

Predstavitev

Matej Švarc s.p. ima več kot 19 let izkušenj na področju krovstva, kleparstva in tesarstva. So manjše družinsko podjetje, ki imajo več kot 70-letno tradicijo. 

 

Gospod Leon Švarc se je začel s stavbnim kleparstvom ukvarjati že leta 1945. V domači obrti se je kasneje izučil tudi njegov sin Dušan, ki je leta 1975 obrt prevzel. Osnovno dejavnost je leta 1985 razširil še na krovstvo, kasneje pa se je začel ukvarjati tudi z vgradnjo strešnih oken ter izdelavo kovinskih ograj.

 

Matej Švarc je leta 2011 prevzel podjetje, redno se strokovno izpopolnjuje in sledi novostim, zato je leto kasneje razširil dejavnost še na EKO izolacijske sisteme Steico.

 

KROVSTVO IN KLEPARSTVO

Se odločate o zamenjavi strešne kritine ali o novih žlebovih?

V podjetju Matej Švarc s.p. sodelujejo z najboljšimi proizvajalci, ki imajo večletne izkušnje in se zavedajo, da je kvaliteta na prvem mestu. Izbirate lahko med različnimi kritinami, kot so kovinska s posipom, opečna ali ravna. Izvajajo tudi stavbno kleparska dela - montiranje žlebov, obrob, žlot, ravne strehe in obrob dimnikov. Pri sanaciji poskrbijo za odvoz odpadnega materiala.

 

VPIHANA IZOLACIJA

Leta 2012 so kupili stroj za  za vpihovanje lesnih vlaken Steico Zell. To je mehka izolacija med širovci, ki je idealna v kombinaciji s trdo izolacijo, ki jo montiramo na špirovce. Izolacijski materiali STEICO so sestavljeni iz čistih, naravnih lesnih vlaken in s tem izražajo tudi vse prednosti naravne surovine lesa. To je izključno sveži les, pridobljen ob redčenju borovih gozdov ter dodani ostanki, ki nastanejo ob razrezu tega lesa. Z vgradnjo Steico izolacije lahko drastično zmanjšamo porabo energije.

 

STREŠNA OKNA

Podjetje se ukvarja z vgradnjo kvalitetnih strešnih oken proizvajalca Velux. Če potrebujete več naravne svetlobe v mansardnem stanovanju , je vgradnja strešnih oken gotovo prava izbira. Pri odločitvi za pravi nakup, vam strokovno svetujejo. Svetovali vam bodo tudi pri izbiri senčil, s katerimi boste lahko uravnavali tako svetlobo kot toploto in s tem dosegli tako raven bivanja, kot želite.

 

PREFA SISTEMI

Sodelujejo s podjetjem PREFA Slovenija in so specializirani za montažo vseh PREFA elementov.

 

Sodelujejo tudi z Artimex d.o.o. in s Steklena hiša d.o.o. Za vsa dodatna vprašanja so vam na voljo na telefonski številki 041 603 651. Lahko si ogledate tudi njihovo spletno stran ali Faceook profil.

 

MATEJ ŠVARC S.P. MATEJ ŠVARC S.P. MATEJ ŠVARC S.P. MATEJ ŠVARC S.P. MATEJ ŠVARC S.P. MATEJ ŠVARC S.P. MATEJ ŠVARC S.P.