Logo MojaObčina.si

Brezovica

JUTRI
5°C
-4°C
NED.
8°C
-6°C
ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P.
Deli
Storitev

ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P.

Število glasov: 0

Predstavitev

Podjetje ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P. se od leta 1995 ukvarja s šiviljstvom. Izdelujejo ženska oblačila, ki so primerna za različne dogodke, odvisno od vaših želja.

Zakaj izbrati šivanje po naročilu?
Neskončni obiski trgovin, iskanje prave velikosti in barve oblačil je utrujajoče. Posebej, ko želimo drugačen kos za svečano priložnost, kot je maturantski ples, praznovanje rojstnega dneva in podobno. Šiviljstvo Rebbeca vam izdela obleko po vaših željah.

Šivanje po naročilu omogoča izdelavo unikatnega kosa, ki se prilega vašemu telesu. Obleka, ki je izdelana posebej za vas, omogoča svobodo pri izbiri barve, dolžine, kroja in blaga. Če ste v dvomih glede barve ali primernega kroja, vam šivilja svetuje in pokaže različne možnosti.

Šiviljstvo Rebbeca izdeluje različna ženska oblačila, kot so
  • bluze,
  • majice,
  • tunike,
  • obleke,
  • plašče,
  • krila
  • in druge kose po dogovoru.

Šiviljska popravila 
Poleg izdelovanja ženskih oblačil se lahko dogovorite za različna šiviljska popravila, kot so ožanje, zamenjava zadrg, popravilo dolžine in druga manjša dela. Za popravilo se je smiselno odločiti, ker prihranimo denar, ki bi ga potrebovali za nakup novih oblačil. S šiviljskimi popravili oblačila dlje časa ohranimo in jim podaljšamo življenjsko dobo. 

Za več informacij lahko  kontaktirate šiviljstvo na telefonsko številko 01 36 31 714 ali si ogledate Facebook stran, kjer so objavljeni njihovi izdelki. 

 

ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P. ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P. ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P. ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P. ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P. ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P. ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P. ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P. ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P. ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P.