Logo MojaObčina.si

Brezovica

DANES
34°C
18°C
JUTRI
35°C
20°C
ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P.
Deli
Storitev, Trgovina, Proizvodnja, Oblačila, tekstil in dodatki

ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P.

Število glasov: 0

Uradne ure

Danes 08.00‒18.00
Ponedeljek 08.00‒18.00
Torek 08.00‒18.00
Sreda 08.00‒18.00
Četrtek 08.00‒15.00
Petek 08.00‒15.00

Predstavitev

Podjetje ŠIVILJSTVO REBECCA, MAGDA CELESTINA S.P. že od leta 1995 skrbi, za izdelavo unikatnih in vašim zahtevam prilagojenih šiviljskih izdelkov, na katere boste ponosni, jih boste radi uporabljali in se v njih dobro počutili. 

Današnji čas, v katerem živimo hiter tempo življenja, nam ne dopušča veliko priložnosti, da bi zase poiskali izdelek, ki bi odražal vse naše zahteve in pričakovanja in bi bil hkrati kakovosten in unikaten. Zato vam ponujam svoje šiviljske storitve, kjer se bomo pregovorno potrudili in se poskušali približati še tako nenavadnim vašim zahtevam. 

Zakaj izbrati šivanje po naročilu? 
V množici trgovin je iskanje željene oblike, prave velikosti in barve oblačil utrujajoče. Še posebej, ko želimo nekoliko drugačen kos, s katerim želimo biti nekaj posebnega na svečani priložnosti, kot je, poroka, birma, obhajilo, maturantski ples, praznovanje rojstnega dneva ali kar tako. 

Šivanje po naročilu, samo za vas, omogoča izdelavo unikatnega izdelka, ki se prilega vašemu telesu, je udobno in iz materialov, ki jih imate najraje. Obleka, ki je izdelana posebej in samo za vas, omogoča svobodo pri izbiri barve, dolžine, kroja in blaga. Če ste v dvomih glede barve ali primernega kroja, vam z veseljem svetujemo in predstavimo različne možnosti. 

V Šiviljstvu Rebecca izdelujemo različna ženska oblačila, kot so: 

  • bluze, 
  • majice,
  • tunike,
  • obleke (klasične, elegantne, poročne, maturantske, birmanske, obhajilne …),
  • hlače,
  • plašče,
  • krila
  • in druge izdelke po dogovoru. 


Nudimo vam tudi šiviljska popravila kot so ožanja, zamenjava zadrg, popravilo dolžin in druga manjša dela. Za popravilo se je smiselno odločiti, ker prihranimo denar, ki bi ga potrebovali za nakup novih oblačil. S šiviljskimi popravili oblačila dlje časa ohranimo in jim podaljšamo življenjsko dobo. 

Za več informacij nas lahko kontaktirate na telefonsko številko 041 471 701 ali 01 36 31 714 oziroma si ogledate Facebook stran, kjer so objavljeni naši izdelki. 

Za vas smo na voljo od ponedeljka do srede med 08:00 in 18:00 uro ter v četrtek in petek med 08:00 in 15:00 uro.

ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P. ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P. ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P. ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P. ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P. ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P. ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P. ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P. ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P. ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P. ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P. ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P. ŠIVILJSTVO REBECCA MAGDA CELESTINA S.P.