Logo MojaObčina.si

Brezovica

JUTRI
15°C
9°C
NED.
16°C
6°C
HANDMADE SLANA ANTON S.P. IZDELAVA IN POPRAVILO IZDELKOV IZ USNJA
Deli
Proizvodnja

HANDMADE SLANA ANTON S.P. IZDELAVA IN POPRAVILO IZDELKOV IZ USNJA

Odprto

Danes 08.00‒16.00
Ponedeljek 08.00‒16.00
Torek 08.00‒16.00
Sreda 08.00‒16.00
Četrtek 08.00‒16.00
Petek 08.00‒16.00

Predstavitev

Podjetje HANDMADE SLANA ANTON S.P. IZDELAVA IN POPRAVILO IZDELKOV IZ USNJA deluje od leta 1995. V tem času so pridobili bogate izkušnje. Specializirani so za izdelavo posebej izdelane obutve in izdelkov iz usnja ter popravila vseh vrst obutve.

 

Podjetje ima sklenjeno pogodbo z ZZZS za izdajo medicinsko tehničnih pripomočkov. Posebej izdelan čevelj je uvrščen med medicinsko tehnične pripomočke razreda I in so vpisani v register izdelovalcev medicinskih pripomočkov - medicinski pripomočki razreda I. Posebej izdelan čevelj naredijo tudi samoplačniško.

 

ORTOPEDSKA OBUTEV

Včasih zaradi različnih razlogov potrebujemo posebej izdelane čevlje, ki so prilagojeni različnim deformacijam, kot so

 • hallux valgus -deformacija palca
 • kladivasti prsti
 • diabetično stopalo
 • amputirano stopalo
 • različni dolžini stopal
 • hoje navzven (antivarus) 
 • hoje navznoter (antivalgus) ipd.

 

Posebej izdelan čevelj lahko dobite z veljavno Naročilnico za medicinsko tehnični pripomoček – rok veljavnosti je 30 dni. Osebni zdravnik vam izda napotnico za specialista fiziatra, ortopeda ipd. Specialist oceni ali ste upravičeni za dobavo posebej izdelanega čevlja.

 

Na podlagi naročilnice, izvida in zdravstvene kartice vam izdelamo posebej izdelan čevelj. Izdelava posebej izdelanega čevlja zahteva individualnem pristop k vsakemu posamezniku na podlagi izmerjenih dimenzij oz. odtisa stopala.

 

Vse izdelke izdelajo ročno iz naravnih materialov. Izbira materiala, oblikovanje sestavnih delov obutve, kakovostna izdelava in stopnja deformacije stopala vplivajo na estetski in funkcionalni videz izdelka. Usnje je naraven material, ki dobro sprejema in oddaja vlago, da zagotavlja ustrezno mikroklimo v obutvi. 

 

ORTOPEDSKI VLOŽKI

Ortopedski vložek je pomemben notranji del obutve oz. površina, ki podpira stopalo. Izdelujejo anatomsko oblikovane ortopedske vložke iz naravno strojenega usnja z vgrajenimi elementi:

 • vzdolžna opora, ki podpira vzdolžni lok stopala in zmanjšuje bolečine pri ploskem stopalu
 • prečna opora je t.i. solzica katera podpira prečni lok in tako zmanjšuje bolečine prečnih vezi
 • prstna opora, ki nudi oporo pri hoji in povzroča odmik palca in preprečuje rast halluxvalgusa
 • mehka petna blazinica, ki amortizira korak in razbremeni kolke, koleno in gleženj

 

UNIKATNI ČEVLJI in POPRAVILA

V podjetju se lahko dogovorite za unikatno izdelano obutev. Čevlji so narejeni ročno in iz kakovostnih materialov. Na tak način boste dobili čevlje, ki so popolnoma prilegajo vašemu stopalu in okusu. 

 

Nudijo vse vrste popravil čevljev, menjavo in izdelavo pet ter lepljenje. Zamenjajo ali popravijo tudi podplat, dodajo gumo. Čevljarska popravila naredijo strokovnjaki

 

Podjetje HANDMADE SLANA ANTON S.P. se nahaja na naslovu Nova pot 18, Brezovica pri Ljubljani. Za vse informacije jih lahko pokličete na telefonsko številko 01 365 12 15.

HANDMADE SLANA ANTON S.P. IZDELAVA IN POPRAVILO IZDELKOV IZ USNJA HANDMADE SLANA ANTON S.P. IZDELAVA IN POPRAVILO IZDELKOV IZ USNJA HANDMADE SLANA ANTON S.P. IZDELAVA IN POPRAVILO IZDELKOV IZ USNJA HANDMADE SLANA ANTON S.P. IZDELAVA IN POPRAVILO IZDELKOV IZ USNJA HANDMADE SLANA ANTON S.P. IZDELAVA IN POPRAVILO IZDELKOV IZ USNJA HANDMADE SLANA ANTON S.P. IZDELAVA IN POPRAVILO IZDELKOV IZ USNJA HANDMADE SLANA ANTON S.P. IZDELAVA IN POPRAVILO IZDELKOV IZ USNJA HANDMADE SLANA ANTON S.P. IZDELAVA IN POPRAVILO IZDELKOV IZ USNJA HANDMADE SLANA ANTON S.P. IZDELAVA IN POPRAVILO IZDELKOV IZ USNJA HANDMADE SLANA ANTON S.P. IZDELAVA IN POPRAVILO IZDELKOV IZ USNJA