Logo MojaObčina.si

Brezovica

DANES
3°C
-3°C
JUTRI
12°C
-5°C
DD GROUP d.o.o.
Deli
Trgovina, Hišni ljubljenci

DD GROUP d.o.o.

Število glasov: 0

Predstavitev

Podjetje DD GROUP d.o.o. je družinsko podjetje, ki je distributer hrane za živali Prins. Prins petfoods je Nizozemsko družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1963 in ponuja visoko kakovostno 100% naravno hrano za pse in mačke.

Hrana za pse in mačke je njihova posebnost. Njihovo poslanstvo je izboljšanje počutja hišnih ljubljenčkov. Hrana ne vsebuje umetnih barvil, okusov in arom in ni testirana na živalih. 

MAČJA HRANA
Ponujajo različno mačjo hrano, izbirate lahko med mokro ali suho in med različnimi okusi, kot so piščanec, piščanec in losos, piščanec in rakci ali puran. Hrana se razlikuje glede na starost mačke in območje bivanja (ali je mačka večino časa notri ali zunaj). V ponudbi imajo tudi hrano za občutljivo prebavo, kožo in dlako.

PASJA HRANA
V spletni trgovini lahko izbirate med različnimi okusi pasje hrane. To je lahko piščanec z rižem, jagnjetina z rižem ali losos z rižem. Hrana je lahko namenjena odraslim psom ali mladičem. Kupite lahko hrano, ki so alergični, imajo nižje energijske potrebe ali pa želite samo bolj sijočo dlako. 

BLOG
Imajo tudi blog, kjer redno objavljajo prispevke in dejstva o hišnih ljubljenčkih, npr. Mačja dlaka se zelo hitro naelektri: če pobožamo naelektrene mačke v temi, lahko vidimo električne iskre – ravno ta fenomen je mladega Nikola Teslo navdušil za raziskovanje elektrike.

Preberete si lahko tudi nasvete, kako za živali poskrbeti v poletni vročini. Kužki imajo žleze znojnice samo v šapah, zato moramo poskrbeti, da so v senci in imajo na voljo zadostno količino vode. Psi se najbolje počutije, ko je temperature med 16 do 20 stopinjami Celzija.

NAČINI PLAČILA
Spletna trgovina omogoča različne načine plačila. Ponujajo  najmodernejše elektronske plačilne sisteme. Za vašo varnost je poskrbljeno, saj vsa plačila potekajo preko varnih povezav in so integrirana in odobrena iz strani ponudnikov plačil.

  • plačila s kreditnimi karticami (Visa, Mastercard, Maestro, ...)
  • plačilo s PayPal
  • plačilo po prevzetju
  • plačilo po predračunu

Za vse informacije si oglejte njihovo spletno stran, Facebook ali Instagram profil.

DD GROUP d.o.o. DD GROUP d.o.o. DD GROUP d.o.o. DD GROUP d.o.o. DD GROUP d.o.o. DD GROUP d.o.o. DD GROUP d.o.o. DD GROUP d.o.o.