Logo MojaObčina.si

Brezovica

JUTRI
3°C
-1°C
PET.
5°C
-1°C

LIVIA DANCE DNEVI ODPRTIH VRAT

3781
Organizator: Kaja Kramar
Predhodne prijave - število mest je omejeno


V Notranje Gorice prihaja nova plesna šola LIVIA DANCE!

Tečaji bodo potekali pod vodstvom Kaje Kramar, plesalke, koreografinje, licencirane vaditeljice ritmične gimnastike in inštruktorice zumbe, ki ima za seboj 11 let izkušenj poučevanja plesnih tečajev za otroke in odrasle. Naša želja je, da se vsak otrok nauči tako samostojnosti kot tudi dela v skupini in delovanja na skupni nalogi, izgubi strah pred nastopanjem oziroma uživa v tem, ko lahko pred vsemi ponosno pokaže, kaj se je naučil.

PRIDITE IN ZAPLEŠITE Z NAMI TUDI VI!

TEČAJI:

PIKCI 4-5 let, PONEDELJEK 16.30-17.15
Plesne urice za pikce bodo sestavljene iz ogrevalnih vaj, plesnih iger in zabavnih koreografij.
Naš cilj je ples čimbolj približati otrokom, zato se bomo plesnih elementov učili skozi igro in zabavo.
Vsaka ura se bo pričela s plesnim pozdravom, ki bo našo skupino družil in povezoval skozi celo leto. Sledilo bo ogrevanje in ogrevalne igre, s katerimi bomo svoja telesa ogreli za zahtevnejše plesne korake. Drugi del ure bo namenjen učenju novih plesnih korakov in koreografij. Koreografije, ki jih bomo plesali bodo vključevale raznolike plesne korake, skoke, obrate in elemente ravnotežja.
Za konec pa se bomo še umirili z vremensko masažo ali se naučili, kako se speče plesne... palačinke, spoznali plesno zvezdico zaspanko ali si kar sami izmislili plesno zgodbico, s katero se bomo poslovili do naslednjega tedna.

METULJČKI 6-8 let, PONEDELJEK 17.30-18.30 IN SREDA 16.30-17.30
Šolska skupina metuljčki se bo plesnih uric lotila za ščepec bolj resno kakor mali pikci, a kljub temu bo rdeča nit naših uric zabava in veselje.
Na začetku vsake ure se bomo pozdravili z našim edinstvenim plesnim pozdravom. Nato bo sledilo ogrevanje z ogrevalnimi igrami, ki so vsako uro skrbno izbrane glede na temo plesne ure ali koreografijo, ki jo bomo plesali.
Spoznali bomo balet, jazz balet, chacha, salso, rock'n'roll, hiphop in mnoge druge popularne plese. Prvim osnovnim plesnim korakom, bomo dodali še kakšnega težjega in se naučili celo njihova imena v slovenščini in kakšnega tudi v francoščini. Vse skupaj bomo povezali v zabavno koreografijo.
Na koncu ure, se bomo poslovili s plesno pico ali potico (ki nista za pojest!), tibetančki ali plesno pravljico.

ZVEZDE 9-12 LET, PONEDELJEK 15.30-16.30 IN SREDA 16.30-17.30
Zvezde bodo kot najstarejša otroška plesna skupina poskušale v treninge vnesti predvsem samostojnost in suverenost pri izvedbi vaj in koreografij.
Ura se bo pričela z ogrevanjem, izolacijskimi vajami, diagonalami, na katerih bomo izvajali nove korake, skoke in kombinacijo obojih. Nato se bomo lotili vaj za gibljivost in ravnotežje.
Sledilo bo učenje koreografije in korakov plesne zvrsti, ki jo bomo obravnavali na uri. Plesali bomo predvsem na popularno glasbo, seveda pa ne bomo pozabili tudi na kakšen brezčasen hit.
Na koncu ure bo čas za plesno improvizacijo, sestavljanje koreografije vsake/ga posameznice/ka ali za kakšno tehniko sproščanja.

DAME PLEŠEJO 18-99 LET, SREDA 17.45-18.45
Skupina dame plešejo je namenjena vsem dekletom, ženam, mamicam in gospem, ki si želijo v prostem času rekreirati s plesom.
Naše ure bodo sestavljene iz ogrevalnih vaj, s katerimi bomo s počasnejšimi gibi ogrele vsak delček svojega telesa. Sledile bodo plesno aerobne vaje, pri katerih se bomo s ponavljanjem korakov dodobra ogrele in bomo pripravljene na učenje koreografije.
Drugi del plesnega treninga bo zajemal učenje plesne koreografije po delih z večkratnim ponavljanjem.
Naše druženje bomo zaključevale z raztezanjem, samomasažo ali drugimi tehnikami sproščanja.
Plesne ure za dame ne zahtevajo predhodnega znanja in ne bodo vključevale nobenih ekstremnih gibanj.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!