Logo MojaObčina.si

Brezovica

DANES
1°C
-5°C
JUTRI
2°C
-2°C

Koncert skupine D KOKKs in Stari Rock

2320

D KOKKs

 

Družinski rock band D KOKKs je eden najbolj produktivnih in energičnih skupin pri nas. S svojo avtorsko glasbo, udarnimi besedili in karizmatičnimi nastopi nas zagotovo ne pustijo ravnodušne. Njihova glasbena pestrost nas popelje vse od baladno - ritmičnih pa do trših ritmov; tuja jim nista niti punk in metal, čeprav kot poudarjajo sami - ostajajo zvesti rock glasbi. Od rojstva banda D KOKKs, v obdobju dveh let (2014 – 2016), so ustvarili 30 avtorskih skladb in dva videospota, ki so jih več kot uspešno predstavljali po slovenskih klubskih odrih, festivalih in lastnih koncertnih prireditvah. 

 

D KOKKs sestavlja miks generacij (od 24 pa do 61 let), ki jih povezujejo družinske - prijateljske vezi, strast do ustvarjanja glasbe in nastopanja - a jih hkrati razlikujejo prav te generacijske razlike - kar dela band še bolj poseben. Frontman in pisec besedil Anže Gallus Petelin, na prvi kitari Urban Petelin, po bobnih udarja oče obeh Milan Petelin, na drugi kitari Sergej Pobegajlo in Gregor Kralj na basu. Vsak s svojo zgodbo, vsak s svojo energijo in karizmo pripomore, da so se v tako kratkem času postavili ob bok velikim slovenskim rock skupinam.

Glasbeni prvenec družinskega banda D KOKKs, ki je luč vesolja ugledal 21.11. 2016 - nas popelje v svet prvinsko - strastnega in energičnega rock zvoka. Surovost in nežna izpiljenost, groba razuzdanost in prefinjenost v enem. Preprosto in hkrati kompleksno - vse to je "PRVA" - vse to so D KOKKs!

 

"PRVA" je zbirka 10-tih skladb, ki so se rodile in bile posnete v različnih obdobjih od 2014 - 2016. Na zgoščenki je razpon od hard rocka »OGENJ« do balade »NE JOKAJ«!

 

ANŽE Gallus Petelin; frontman

URBAN Petelin; kitara

MILAN Petelin; bobni

SERGEJ Pobegajlo: ritem kitara

GREGOR Kralj; bas

 

ZDAJ GRE ZARES!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!