Logo MojaObčina.si

Brezovica

DANES
31°C
18°C
JUTRI
33°C
19°C

Dobrodelni sejem s prižigom prazničnih lučk

2401
Organizator: KLUB ŠTUDENTOV BREZOVICA
Vstopnina: Dobrodelni
Deli

V soboto vabljeni pred občino Brezovica, na dobrodelni sejem ki se bo začel ob 13h, z bogatim spremljevalnim programom in na prižig prazničnih lučk ob 17:30h.
Od 20h naprej pa nas bo pozno v noč zabaval Ansambel Ponos. Celotni izkupiček bo šel za polepšanje božiča, pomoči potrebnim družinam iz občine Brezovica.

Ker je mesec december najbolj prazničen in dobrosrčen mesec v letu, smo se v Klubu Študentov Brezovica odločili, da na svoj način popestrimo dogajanje v občini in s tem pomagamo ljudem, ki so te pomoči potrebni.
V soboto, 8.12. na parkirišču pred občino Brezovica prirejamo dobrodelni sejem z dvajsetimi različnimi razstavljavci, ki bodo na stojnicah predstavljali svoje izdelke in storitve. 
...Na stojnici Kluba Študentov Brezovica, bomo zbirali denar za polepšanje božiča, pomoči potrebnim družinam iz občine Brezovica...
Spoznali boste lahko delovanje različnih lokalnih društev, kupili domače pekovske izdelke in lokalno pridelano hrano, se posladkali s sladkarijami, se pogreli ob kozarčku kuhanega vina ali našli nekaj za vaše malčke.
Med samim sejmom pa bo na odru poskrbljeno tudi za zabavno in kulturno dogajanje z različnimi delavnicami, otroško animacijo in glasbenimi skupinami.
Ob 17:30 se bo dobrodelni sejem prelevil v malo praznično vas, kjer bomo skupaj s pevci in pevkami, pevskimi zbori in folklornimi skupinami prižgali praznične lučke na občinski smreki.
Da pa dogajanja res ne bo konec, bodo ob 20h poskrbeli fantje iz Ansambel Ponos, ki nas bodo greli in zabavali pozno v zimsko noč.

Zbrani denar iz stojnice Kluba Študentov Brezovica, bo v celoti namenjen za polepšanje božiča družinam iz občine Brezovica.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

MBA vhodna vrata in okna
Kadrovska Asistenca-stranski