Logo MojaObčina.si

Brezovica

JUTRI
2°C
-2°C
SRE.
-1°C
-2°C

Brezplačna delavnica BRAINOBRAIN: V korak s kroglicami

4157
Organizator: INI-MINI INTERESNO IZOBRAŽEVANJE D.O.O.
Število mest je omejeno, obvezna predhodna prijava na 041 433 033
Od oktobra dalje se v INI-MIN vsak četrtek zbere skupina otrok. Z navdušenjem vstopijo v učilnico, kjer … ne verjamem, da boste uganili … računajo. S pomočjo računala, ki se imenuje abakus, premikajo kroglice, zraven uporabljajo magične besede. Te besede jim pomagajo pri različnih računskih operacijah. Pri tem se povezujeta leva in desna možganska polovica, krepi se kratkoročni spomin, izboljša se koncentracija, povečata se motivacija in vztrajnost. Ne mislite, da samo računamo. Poskrbimo tudi za miselne uganke in pa seveda za osebnostno rast. Otroci se naučijo sodelovati, izraziti svoje mnenje, poiskati vrednote in si postaviti cilje.

Vse to nam omogoča program Brainobrain – Slovenija. Verjamem, da lahko na ta način otrokom omogočimo lahkotnejši, prožnejši in bolj drzen korak na poti v življenje.

Če vas zanima, kako iskrice preskakujejo iz leve v desno možgansko polovico in nazaj, se nam pridružite na zabavnem in poučnem srečanju v naših prostorih, kjer boste iz prve roke izvedeli vse o programu. Naj se veselo iskri, v očeh ali pa v možganskih celicah naših otrok.


Starši in otroci vabljeni
v PETEK, 1.12. od 17.30 do 18.30 
v prostore INI-MINI, Tržaška 392, Brezovica. 

Število mest je omejeno,  obvezna predhodna prijava na 041 433 033.  
Več informacij na www.ini-mini.si

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij