Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
19°C
JUTRI
34°C
17°C
Oceni objavo

Zvezde med zvezdami 2024

Občina Braslovče in Novi tednik, Radio Celje smo v sodelovanju s prostovoljnimi gasilskimi društvi GPO Braslovče v petek, 7. junija, organizirali veliko prireditev ZVEZDE MED ZVEZDAMI, ki je kljub prestavljenemu datumu in vmesnim padavinam dobro uspela.

Prireditev so popestrili številni znani glasbeni gostje: Damjan Murko, Nika Zorjan, Rok BQL, Vili Resnik, Natalija Verboten, Nuša Derenda, Friški kvintet, Manca Špik, Božidar Wolfand Wolf in skupina Zakapane.

Pomemben del petkovega dogajanja pa je bilo kuhanje dobrega golažaki ga je kuhalo kar 12 ekip. Z dobrodelnim golažem smo v dobrodelni sklad, ki smo ga za namene počitnic družin iz socialno šibkejšega okolja odprli v Občini Braslovče, prispevali še dodatnih 2.219,25 €. Skupaj smo tako s pomočjo donatorjev do sedaj zbrali okoli 11.469,25 €. Izbrane družine bomo v sodelovanju z Zvezo Anite Ogulin (nekoč Zpm Moste Polje) peljali na počitnice.

Čeprav je bil osrednji namen kuhanja golaža dobrodelnost, pa je komisija za ocenjevanje v sestavi Danice Tajnšek, Danice Hudournik in Janeza Škrabeta vseeno izbrala najboljši golaž na podlagi večih kriterijev, katerega so skuhale članice Društva podeželskih žena Braslovče. Drugo uvrščeni so bili ekipa Društva upokojencev Letuš in tretje uvrščeni Lovska družina Braslovče. Župan Občine Braslovče, Tomaž Žohar, ki je pozdravil in nagovoril vse obiskovalce, je v nadaljevanju zmagovalni ekipi podelil simbolno nagrado.

Poleg odlične glasbe znanih zvezd, vzdušja, ki so ga ustvarjali moderatorji Radia Celje in dobre zabave, pa je bilo poskrbljeno tudi za animacijo najmlajših z bratom Malek. Večerno dogajanje je začinilo celo praznovanje 70-letnice Radia Celje.

Organizatorji se zahvaljujemo vsem prostovoljnim gasilskim društvom za dobro postrežbo, prometni red in vso ostalo pomoč, prav tako vsem donatorjem, ki so doprinesli v dobrodelni sklad, kot tudi vsem ostalim, ki so tako ali drugače pripomogli k izvedbi druge tradicionalne prireditve Zvezde med zvezdami.
 
Hvala vsem društvom: PGD Braslovče, PGD Letuš, PGD Dobrovlje, Pgd Parižlje Topovlje, PGD Grajska vas, Pgd Trnava, Pgd Gomilsko
 
Hvala vsem donatorjem: Vrtine Palir Iztok s.p., ADP Adria d.o.o., Vodnogospodarski biro Maribor d. o. o., GE projekt d. o. o., Sašo Cizej s. p., Mihael Augustin s. p., Novitta d. o. o., Kronoterm – toplotne črpalke, VOC Celje d.o.o, Nivig d. o. o., Požin d. o. o., Blan d. o. o., Esotech d. d., Nomago EPROS Trgovina – elektromaterial, svetila & olja, Trgovine Jager.
Hvala Rok Ušen za koordinacijo zdravstvenih storitev.
 
Hvala Matic Kotnik in EPROS Trgovina – elektromaterial, svetila & olja.
 
Hvala Aljaž Ušen, Peter Plaskan in Boštjan Čulk za urejanje parkirišč.
Hvala PGD Polzela in PGD Šmartno ob Paki za izposojo klopi.
 
Hvala tudi vsem ostalim, ki ste na kakršen koli način pripomogli k izpeljavi prireditve.
 
HVALA!

Foto: Vito Sorčan, Nik Jarh

(vir: visitbraslovce.com)


Oglejte si tudi