Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
6°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

Motoristični kamp Motolux v ledenem objemu

Kot navdušenci preživljanja prostega čas v naravi smo komaj čakali, da bomo lahko na snegu uživali tudi v dolini. V pričakovanju ohladitve in snega smo se v mislih že predajali čudovitim občutkom vožnje z motornimi sanmi. Žal se ni izteklo po naših željah. Letošnja zima je s svojim ledenim objemom poskrbela za dodatne skrbi in delo.
Tako kot mnogim, je tudi nam žled povzročil kar nekaj škode. K sreči pa je škoda omejena le na drevje in gozd, objekti v kampu pa so ostali nepoškodovani. V skrbi za naravo se trudimo, da objekte umeščamo v prostor kar najbolj premišljeno, s čim manjšim vplivom na okolje. Kako uspešni smo pri tem, pa bomo videli v prihodnje.

 

Zima z ledom je prevzela vlogo krajinskega arhitekta in nam odločno pokazala kaj moramo narediti. Če smo se v preteklosti še tako trudili ohraniti drevesni sestav ob potoku in v gozdu moramo sedaj priznati poraz. Narava nam je še enkrat pokazala kako majhen in nemočen je človek v primerjavi z njo. A ne bomo stokali in se jezili. Zaradi omenjenega bomo letošnjo zimo veliko čas preživeli v naravi, kar pa tudi ni slabo.

 

Po svojih močeh se bomo potrudili, da poleg ostalega dela, ki nas še čaka, kar najbolje uredimo okolico kampa. Spomladi pa nas le obiščite in se sami prepričajte o uspešnosti našega dela.

Oglejte si tudi