Logo MojaObčina.si
DANES
23°C
9°C
JUTRI
19°C
9°C
Oceni objavo

TD Braslovče na 33. Mednarodnem sejmu Alpe Adria

Sejem turizma, kampinga in karavaninga Alpe Adria je potekal med 15. in 18. februarjem na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani pod okriljem Turistične zveze Slovenije. Turistično društvo Braslovče, na največjem sejmu v regiji Alpe Jadran, predstavilo Braslovče z Braslovškim podeželjem, ki se, tako kot Slovenija, uveljavlja kot zelena, aktivna in zdrava turistična destinacija.

Številni obiskovalci so se ustavili ob stojnici braslovških turistov, kjer so z veseljem sprejeli turistični prospekt in poklepetali o naravnih in kulturnozgodovinskih znamenitostih Braslovškega podeželja. Predstavljena jim je bila tudi nova, digitalizirana učna pot na Braslovškem jezeru, ki je nastala v okviru projekta Doživljaj narave na Braslovškem jezeru. Mnogi obiskovalci naše stojnice so sklenili, da se bodo odpravili na Interaktivno učno pot z ribo  Branko Braslovče, z aplikacijo, ki si jo bodo namestili že doma, v trgovini Googl play, pod naslovom Braslovško jezero – učna pot.

V okviru promocije tradicionalne prireditve 25. Salamijada Braslovče, za finale slovenskih Salamiad, ki bo 15. aprila v Domu kulture v Braslovčah, je bila mimoidočim omogočena pokušina domačih salam, izdelanih pri članih društva.

 

PAVLINA RIBIZEL, TD BRASLOVČE

Oglejte si tudi