Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
8°C
JUTRI
24°C
10°C
Oceni objavo

Otvoritev novega otroškega igrišča - Z igro skozi življenje

Z igro skozi življenje so krajani Zgornjih Gorč poimenovali otvoritev otroškega igrišča v Zgornjih Gorčah, ki je potekala v torkovem popoldnevu 30.8.2022.  V idiličnem okolju, v kraju pod Dobrovljami, blizu Braslovškega jezera, je nastala ideja po izgradnji novega otroškega igrišča. Občina Braslovče je želji po izgradnji novega otroškega igrišča prisluhnila in skupaj s krajevnim odborom Braslovče investicijo tudi realizirala.

S predsednico KO Braslovče Moniko Marovt smo pripravili otvoritev otroškega igrišča s kratkim kulturnim programom. Številne prisotne je uvodoma pozdravil župan Tomaž Žohar, na harfi nam je zaigrala Neža Jager, s svojo avtorsko glasbo pa nas je razveseljevala Liza Novak. Nato je sledilo odprtje otroškega igrišča ter predaja igrišča v uporabo. Igrišče sestavlja kombinirano igralo s toboganom, gugalnici in zip-line. Otvoritvi je sledila prijetna pogostitev s strani KO Braslovče, krajanov Zgornjih Gorč in drugih občanov. Skupaj smo preživeli prijetno in nepozabno popoldne. Otroška razigranost in nasmejani obrazi otrok, pa so dokaz, da so najmlajši veseli nove pridobitve.

Vsem uporabnikom igrišča želimo veselo in varno igro na novih igralih, spremljevalcem pa brezskrbne trenutke na novi klopi.

Petra Meh

Oglejte si tudi