Logo MojaObčina.si
DANES
30°C
18°C
JUTRI
30°C
18°C
BINAL TRANSPORT D.O.O.
Storitev, Ostale storitve

BINAL TRANSPORT D.O.O.

Predstavitev

Podjetje BINAL PREVOZI, Sabina Lenošek s.p., je bilo ustanovljeno aprila 2001 in se je z mladostno inovativnostjo, znanjem in iznajdljivostjo v kratkem času uspelo uveljaviti tako v domačem, kot tudi v mednarodnem prostoru.

01.01.2007 smo podjetje zaradi večje prepoznavnosti v svetu statusno preoblikovali v družbo BINAL transport d.o.o.

Smo zanesljiv poslovni partner, ki za vas opravlja logistične storitve. Hitro in zanesljivo vam dostavimo/prevzamemo blago na področju celotne Evrope. Sodelujemo s številnimi zanesljivimi prevozniki in špediterji tako iz Slovenije, kot tudi iz tujine. Razpolagamo z več lastnimi kamioni različnih nosilnosti in dimenzij, ki izpolnjujejo vse normative in predpise, zahtevane s strani mednarodnih cestnih zakonov in CMR-konvencije. Zraven direktnih dostav kompletnih in delnih pošiljk odpremljamo tudi zbirne pošiljke blaga v/iz celotne Evrope, poudariti pa je treba, da se ukvarjamo tudi z organizacijo letalskih in ladijskih prevozov (Azija, Amerika,...)

Na novo vam ponujamo možnost skladiščenja in pretovarjanja blaga. Obseg našega pokritega regalnega skladišča je 500 paletnih mest, ter zunanje skladišče 2000 m2.

Zagotavljamo vam točen, kvaliteten in cenovno ugoden prevoz vašega blaga.

Na podlagi našega zanesljivega in poštenega dela, smo pridobili certifikata:

  • certifikat Excellent, za katerega osnova je bonitetna ocena bonitetne hiše COFACE Slovenija,
  • certifikat Bonitete odličnosti, kar pomeni, da spadamo med 1,61% najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji ter se na ta način uvrščamo v najvišji razred AAA.SEDEŽ PODJETJA

BINAL transport d.o.o.
Parižlje 58
3314 Braslovče
Slovenija

POSLOVNA ENOTA

BINAL transport d.o.o.
Cesta k Tamu 9
2000 Maribor
Slovenija

BINAL TRANSPORT D.O.O. BINAL TRANSPORT D.O.O. BINAL TRANSPORT D.O.O.