Logo MojaObčina.si

Bovec

JUTRI
13°C
-0°C
SRE.
12°C
3°C

zaposlitev

Goriška regija
Petek, 01. Marec. 2019

Projektant konstrukter - v oddelku strojegradnje (m/ž)

Prepričajte nas s svojimi strokovnimi in osebnimi veščinami. Univerzitetni diplomirani inženir strojništva ali druge ustrezne smeri (2. bol. st.). Znanje angleškega jezika. Vsaj 3 leta delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih. Obvladanje 3D modeliranja. Samostojnost, proaktivnost in odgovornost
Moje Delo
Goriška regija
Petek, 01. Marec. 2019

Strugar-orodjar - m/ž

Ste pripravljeni sprejeti pomembno odgovornost? Priprava in struženje delov orodij po skicah in vzorcih, vzdrževanje orodij in obsekovalnikov, kontrola orodij, odpravljanje napak na orodjih.
Moje Delo
Goriška regija
Petek, 01. Marec. 2019

Tehnik kakovosti - m/ž

Ste pripravljeni sprejeti pomembno odgovornost? Opravljati kontrolo v proizvodnji po kontrolnih predpisih in ostalih navodilih, sodelovati z odgovornimi delavci v proizvodnji in laboratorijem v zvezi s kvaliteto izdelkov, izdajati dokumentacijo v zvezi z izmetom in popravili v proizvodnji, prevzema procesov na strojih, kjer je to predvideno,..
Moje Delo
Goriška regija
Sobota, 02. Marec. 2019

Vodja prodaje

Pričakujemo komunikativno, iznajdljivo, samoiniciativno osebo, ki je sposobna prilagajanja ter hitrega odziva ter jo privlači dinamično delo. Iščemo osebo z najmanj 5 leti delovnih izkušenj v prodaji, predvsem B2B, zaželeno v gradbeništvu in najmanj VI. stopnje izobrazbe, z aktivnim znanjem vsaj enega tujega jezika ter vozniškim izpitom B kategorije.
Moje Delo
Goriška regija
Ponedeljek, 04. Marec. 2019

Delavec v živilstvu (m/ž) - Vrhnika

Adecco H.R. d.o.o., vodilno mednarodno podjetje na področju upravljanja s človeškimi viri za svojega naročnika išče novega sodelavca/ko.
Moje Delo
Goriška regija
Torek, 05. Marec. 2019

Knjigovodja

Pogoji za zasedbo delovnega mesta: najmanj V. stopnja izobrazbe ekonomske smeri, vsaj 2 leti izkušenj z delom v računovodstvu, poznavanje zakonodaje, predpisov, navodil s področja financ in računovodstva,...
Moje Delo
Goriška regija
Sreda, 06. Marec. 2019

Delavec v proizvodnji m/ž

Za našega naročnika, uspešno živilsko podjetje, iščemo kandidata za delovno mesto Živilec II na lokaciji Vrhnika.
Moje Delo
Goriška regija
Četrtek, 07. Marec. 2019

Pek m/ž

Za našega naročnika v Ajdovščii iščemo kvalificiranega Peka m/ž.
Moje Delo