Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
NED.
22°C
8°C
Oceni objavo

OBČINA BOVEC SREBRNA NAJ TURISTIČNA DESTINACIJA 2018

Revija Moje finance je tudi letos pripravila neodvisno, strokovno raziskavo NAJ turistična destinacij 2018 na podlagi katere podeljuje Certifikat nagrajeni občini, turizmu za uporabo za vse svoje promocijske namene in s tem povečuje prepoznavnost ter priljubljenost.

 

V mesecu maju so tako naredili raziskavo med slovenskimi občinami za NAJ turistična destinacija 2018, na podlagi njihove metodologije in pod določenimi kriteriji. Raziskava je objavljena v reviji Moje finance, na spletni strani Moje finance.si in Finance.si.

 

Z raziskavo so objavili prvih 30 občin Občina BOVEC pa je zasedla 2. mesto in ima pravico do uporabe srebrnega Certifikata NAJ turistična destinacija 2018 za vse svoje promocijske namene.

Pravica do uporabe certifikata je možna do objave rezultatov naslednje raziskave, predvidoma do junija 2019.

»Slovenija je pravi paradiž, je lepa kot Švica, toda cenovno ugodnejša, so navdušeni turisti. Lani je Slovenijo obiskalo 4,9 milijona gostov. Spet bo gneča, se turistični delavci že veselijo letošnjega poletja. Ponekod je v top sezoni treba celo dva dni prej rezervirati mizo v restavraciji. In kje najbolje živijo od turizma? Že tretje leto zapored smo poiskali top 30 slovenskih turističnih občin. Gorski trojček – Bled, Bovec, Bohinj – je na vrhu lestvice, sledita Ankaran in Kranjska gora,« so zapisali v uvodnih besedah članka v časniku Moje Finance.

Oglejte si tudi