Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Povabilo k oddaji ponudbe za izvajanje prevozov z e-kombijem v letu 2024 v občini Bovec

Predmet povabila je izvajanje prevozov za potrebe umirjanja prometa in spodbujanja rabe javnih prevozov v Občini Bovec v letu 2024. Prevozi se bodo izvajali v obdobju od 1. 4. 2024 do 31. 12. 2024, in sicer na osnovi sklenjene pogodbe o izvajanju prevozov z naročnikom. Prevozi bodo organizirani po vnaprej določenih linijah (prevozi na dogodke in linijski prevozi) in območjih (prevozi na klic), ki bodo opredeljeni v aplikaciji ToyotaGO. Izbran ponudnik bo izvajal tudi posebne prevoze za Javni zavod Triglavski narodni park do 5 dni v letu in opravljal vse potrebne servisne storitve, kot so menjava koles, tehnični pregledi, servis in ostala vzdrževanja za električno vozilo (na stroške Občine Bovec).

 Pogodbena vrednost naročila ne more presegati predpisane vrednosti, za katero je potrebna objava na portalu javnih naročil.

Občina Bovec bo izbranemu prevozniku za prevoze zagotovila električno vozilo Toyota Proace Verso KR TNP E1 s številko šasije YARVZZKXZGZ253767 in aplikacijo ToyotaGO za izvajanje prevozov in preverjanje nakupa vozovnic.

 

VEČ O SAMEM RAZPISU V PRILOGAH

Oglejte si tudi