Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
4°C
PET.
17°C
3°C
Oceni objavo

IZKORISTITE MOŽNOSTI MojeObčine

Spletni portal MojaObčina.si je namenjena najavam dogodkov in prireditev in objavam prispevkov o prireditvah, ki jih pripravljate v vašem okolju.

Na MojaObčina.si lahko sami najavljate in objavljate dogodke in prireditve, način vnosa pa je zelo preprost. Namenjen je predvsem raznim društvom, klubom, gledališkim in drugim skupinam, krajevnim skupnostim oziroma vsem tistim organizacijam in institucijam, ki v domačem okolju prirejate razne dogodke in prireditve.

Vaša novica bo objavljena takoj ko jo pregleda odgovorni urednik. Vabim vas, da najavite čim več vaših dogodkov in se nato o njih tudi razpišete ter priložite kakšno fotografijo. Dovolj je že fotografija posneta s telefonom, ki ga ima dandanašnji že skorajda vsak vedno pri sebi.

Če boste pri vašem prvem vnašanju potrebovali pomoč, sem vam na voljo na 041 714 080, če kljub vsemu ne bo šlo, pa mi lahko pošljete tudi neurejen tekst  in vsaj eno fotografijo na: milan.stulc@siol.net.  Za vas bom prispevek ali najavo dogodka uredil in objavil jaz. Če se boste odločili za ta način, navedite tudi avtorja prispevka in fotografij, saj brez teh podatkov prispevkov ne bomo objavljali.

Najbolj atraktivne in zanimive dogodke bomo nato objavili tudi v tiskanih izdajah Sočasnika, ki seveda doseže vsa gospodinjstva v občinah Bovec, Kobarid in Tolmin

Skupaj bomo še boljši, vaše okolje in vaše delo pa na ta način še bolj prepoznavno. Spletimo torej skupno mrežo informacij, ki bodo obšle ves svet.

MILAN ŠTULC

odgovorni urednik

Oglejte si tudi