Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
6°C
PET.
16°C
5°C
Oceni objavo

ČASTNI OBČAN NAREDI VELIKO ZA PREPOZNAVNOST NAŠEGA TURIZMA

Naš častni občan Martin Konings dela za Bovško in našo deželo resnično odlično promocijo, kot najboljši mojster trženja. Promocija ima veliko obrazov in možnosti in če bodo na Bovškem snemali nadaljevanje legendarne angleške humoristične serije »Alo, alo« sva midva z Martinom že pripravljena za avdicijo.
Martin Konings mi je povedal, da je letos srečal kar nekaj oseb, ki so k nam prišli na podlagi informacij, ki jih je Martin posredoval na facebooku (FB).  Večkrat je poudaril, da ima pri nas veliko sledilcev in prijateljev na FB, ki jih večinoma ne pozna, vendar vse posredovane fotografije, informacije in druge materiale prevede v nizozemščino in jih razpošlje po svoji mreži. Skromno doda, da ne ve če to kaj pomaga, vendar bo to rad počel še naprej. Še kako pomaga dragi Martin, saj to delaš z veseljem in veliko ljubezni. Tudi obisk namestnika nizozemskega veleposlanika v mesecu juliju, je bil promocijsko zelo pomemben, saj je gospod Paul van Oostveen svoje zelo naklonjene vtise objavil na FB nizozemskega veleposlaništva in zelo pozitiven opis dogodka je zelo odmeval.

Martin se je mimogrede začudil, da me ni na FB in videti je bilo, da ga nisem prepričal z odgovorom, da sem prestar za to.

Martinu sta dva meseca prehitro minila v družbi prijateljev, s svojimi hobiji in v okolju, ki ga ima nadvse rad in resnično naredi veliko za njegovo prepoznavnost.

Martin se je 22. avgusta odpravil proti domu, vendar tokrat nekoliko  drugače. Običajno je imel na tisoč kilometrov dolgi poti do Maastrichta  dva postanka, enega v Avstriji in drugega v Nemčiji. Letos pa je prvič po 51 letih pustil svojo bivalno prikolico v kampu, da si je olajšal povratek in se je zato odločil samo za postanek v Nemčiji, na približno polovici poti do doma.

Tudi letos smo se poslovili kot vedno zelo čustveno in prisrčno, z nasvidenje prihodnje leto in Martin je zagotovil, da se bo potrudil in bo junija spet med nami.
Do tedaj pa bo naš častni občan neutrudno preko FB med rojaki širil vedenje o nas in naših lepotah in zagotovo se bo marsikdo na podlagi njegovih opisov podal na pot in se osebno prepričal kako enkratno je v Martinovi drugi domovini.

 

 

 

 

 

 

Oglejte si tudi