Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za ponedeljek, 22.10.2018

jasno
Danes bo v zahodni Sloveniji pretežno jasno. Drugod bo pretežno oblačno, popoldne se bo od severozahoda delno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala zmerna burja, drugod severovzhodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 15, na Primorskem do 18 °C.
5°C | 18°C
torek, 21.10.2018
12°C | 17°C
sreda, 23.10.2018
6°C | 19°C
četrtek, 24.10.2018
8°C | 21°C
petek, 25.10.2018
6°C | 21°C
Opozorila
Ponedeljek, 22.10.2018 ob 8h
Dodatnega opozorila ni.
5°C
18°C
jasno
Nahajaš se tukaj: Novice

Ana Roš razglašena za najboljšo kuharsko ......


TURIZEM, OBVESTILA

| |
26.01.2017      13:48
A A

Ana Roš razglašena za najboljšo kuharsko mojstrico na svetu 2017



Ana Roš
Ana Roš
Deli:
Iz doline Soče lahko v zadnjem času poročamo o samih izjemnih zgodbah in uspehih, katerih smo izredno veseli. Včeraj je medije preplavila novica o razglasitvi Ane Roš, chefinje Hiše Franko, za najboljšo kuharsko mojstrico leta 2017 na svetu (The World's Best Female Chef 2017).

Ta izjemen naziv ji je dodelila revija Restaurant, ki ga vsako leto podeli v sklopu svoje razglasitve najboljših restavracij sveta (The World's 50 Best). Po mnenju nekaterih, si Hiša Franko lahko obeta tudi uvrstitev med 100 najboljših restavracij, kamor se je do sedaj od slovenskih predstavnikov uspelo uvrstitvi zgolj restavraciji JB v Ljubljani.

Iskrene čestitke Ani in Hiši Franko za izjemen uspeh, ki bo destinacijo Dolino Soče in Slovenijo dokončno postavil med najboljše gastronomske destinacije. Več o nagradi si lahko preberete na portalu The World's 50 best Restaurants, vtise Ane, njenih domačih in sodelavcev pa si oglejte v videu.


0 (Bodi prvi!)
Oceni članek

Povezani članki
NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Bovec!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!