Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
10°C
JUTRI
23°C
11°C
Oceni objavo

Obisk dedka Mraza v Vrtcu Borovnica

December je praznični čas pričakovanja, kar verjetno najbolj doživeto občutijo otroci. Vrtec Borovnica v decembru obišče dedek Mraz, ki so ga bili otroci letos nadvse veseli.

Decembra 2022 je Dedek Mraz obiskal prav vseh 15 oddelkov našega vrtca, a tokrat ne sam temveč v spremstvu dveh navihanih škratkov. Najprej se je odpeljal do oddaljenih enot vrtca (Zarja, Žarek, Sonček), a tokrat ne s sanmi, ker snega žal ni bilo. Za osebni prevoz je poskrbel vrtec predvsem zato, ker so ga otroci že zelo zelo pogrešali, saj v zadnjih 2 letih niso imeli bližnjega srečanja z njim.

Tako je dedek Mraz v družbi dveh nagajivih škratkov obiskal prav vse otroke, jim podaril sladko in zdravo darilce, otroci in vzgojiteljice pa smo mu zapeli nekaj pesmic ter mu obljubili, da se bomo še naprej trudili biti dobri drug do drugega, poslušni, da si bomo igrače v vrtcu delili in se primerno obnašali. Dedek Mraz nam je verjel na besedo in obljubil, da ob prvem snegu ali najkasneje po novem letu škratki dostavijo darila prav vsem otrokom tako doma kot v vrtcu.

In res so nas po novoletnih praznikih v igralnicah pričakala darila – nove zanimive igre in igrače, ki smo jih z največjim veseljem odprli in se z njimi ta trenutek najraje igramo.

 

Za vrtec Borovnica  Tina Mazi

 

Oglejte si tudi